Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 1919 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Reset atributů bloku na výchozí hodnoty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
sjkdhdfjsdjkf Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 12.zář.2014
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad LT 2015
Stav: Offline
Bodů: 27
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace sjkdhdfjsdjkf Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Reset atributů bloku na výchozí hodnoty
    Zasláno: 16.srp.2017 v 07:52
Zdravím,
mám blok, kde jsou u některých atributů jako výchozí hodnoty nastaveny pole (výraz Diesel - určité části názvu souboru). Jenže jsem ručně tyto atributy ručně přepsal (přes Rozšířený editor atributů - dialog, co se objeví po dvojkliku na blok). A nejsem sto dostat zpátky výchozí hodnoty.

V editoru bloků vidím štítek a po dvojkliku (v dialogu Upravit definici bloku) jako výchozí hodnotu správný výsledek výrazu v Dieselu.

Ano, mohl bych opět ručně vložit pole s výrazem Diesel v Rozšířeném editoru atributů, nebo vložit blok znovu, ale zajímá mě, jak se to dělá správně.

Pro názornost tady je postup v screenshotech http://imgur.com/a/AUUqd


Upravil sjkdhdfjsdjkf - 16.srp.2017 v 08:01
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2017 v 08:28
Zkuste prosím utilitu AttDefault ze stránky Download, měla by pomoci ale není moc otestovaná.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2017 v 11:21
Doplněna podpora jednoduchých textových polí.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11567:AttDefault resetuje atributy bloků na výchozí hodnoty.
Tip 7660:Snadné přejmenování atributu bloku.
Tip 11520:Reset prostředí Fusion 360 - jak vrátit výchozí rozměry dialogů.
Tip 3717:Jak provést reset síťové JetDirect karty na DesignJet 500?
Tip 7176:Jak k atributu bloku přidat masku pozadí?
Tip 7395:Jak konvertovat atributy bloků na objektová data?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.