Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5745 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Otevření souboru STP

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
indos21 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.čvc.2017
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor, Autoocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace indos21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Otevření souboru STP
    Zasláno: 16.srp.2017 v 08:04
Dobrý den,

mám problémy s otevřením souboru STP. Velikost je 100 MB, může to být problém? Nemáte nějaké tipy?

děkuji za odpovědi
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16658
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2017 v 08:07
Problémy jakého druhu? Trvá to? Nebo hlásí nějakou chybu?
 
100MB soubor by neměl být problém, ale je třeba mít dost paměti a volného místa na disku. Můžete jej zkusit také umístit (zkontrolovat) do A360.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
indos21 Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 13.čvc.2017
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor, Autoocad
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace indos21 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.srp.2017 v 09:04
trvá to už více jak hodinu a nic to nehlásí, paměti i volného místa na disku mám dost. Jsem tedy samouk v Inventoru a otevírá se stejně, jako soubor Inventoru, že ano? Nebo se nějak importuje? Zkouším to ještě přes A 360
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.