Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4503 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Prenos instalacie autocadu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 803
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Prenos instalacie autocadu
    Zasláno: 21.srp.2017 v 08:51
Pekný deň všetkým,
od roku 2000 už nerobím na Autocade (prešiel som na Inventor). Končil som verziou R14 s nadstavbou Genius 14...Mal som narobených kopu lispov, menu, vlastných ikonových menu a čo ja viem čo ešte...bolo toho kopa.
Teraz potrebujem zasa robiť v Autocade. Ale ked pozerám na to čo je teraz, tak som úplne mimo...Nie teda že by som ho nevedel použiť, to nie ale neviem ho prispôsobiť na svoj obraz...teda implementovať tie veci z minulosti...
Jestvuje nejaký spôsob ako z počítača niekoho iného (ktorý má funkčný súčasný autocad s vlastnými menu, blokmi, lispami...) vygenerovať niečo čo by som mohol načítať u seba a získať tak autocad uparvený na "svoj/jeho obraz"?
Lebo robiť s holým autocadom je strašne neproduktívne a ubíjajúce...
Vopred ďakujem za každú radu..
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
karel.m Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.pro.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 47
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karel.m Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2017 v 11:58

Existuje možnost "migrace uživatelských nastavení". Tato funkce se spouští v prostředí Windows.
Umístění je v každé verzi windows trochu jiné, ale pokud dáte vyhledat tak se vám hned zobrazí.
Zde provádíte jak Export , tak i Import uživatelských nastavení. Postup je popsán i v nápovědě Autocadu.



Upravil karel.m - 21.srp.2017 v 12:16
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 803
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.srp.2017 v 13:10
Vdaka za info. To dokaze exportovat a importovat aj uzivatelom "vytvorene" data? Teda menu, ikony, bloky...
Vysledok je potom taky ze moja instalacia autocadu bude vyzerat a fungovat rovnako ako ta instalacia od ineho cloveka?
Je mozne to urobit aj medzi verziami autocadu, alebo musia byt obe rovnake?
Dakujem
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
karel.m Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.pro.2012
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Autocad
Stav: Offline
Bodů: 47
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace karel.m Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 08:56

Menu, Ikony, upravené zkratky, šrafovací vzory atd. Bloky jsou ovšem samostatná data - výkresy, pokud leží na servru tak si potom stačí jen nastavit cestu.
Problém je, že existuje více možností přenosu nastavení a ne každá přenáší vše.
do nápovědy v Autocadu zadejte " Porovnání migrace a přenosu uživatelských nastavení ".
Zde najdete tabulku kde je porovnání které soubory a konfigurace se přenáší s konkrétním  typem přenosu.

Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6939:VIPPřenos nastavení AutoCADu na jiné PC či uživatele (přes USB, LAN...)
Tip 6980:VIPPříčiny selhání online přenosu licence (2010).
Tip 3497:VIPPřidání vlastní dodatečné nápovědy do AutoCADu nebo AutoCADu LT.
Tip 2774:VIPZměna způsobu zobrazení složky (nastálo) v dialogu Otevři AutoCADu 2000/2000i.
Tip 1218:VIPMText entity se vykreslují tlustší/tenčí čarou. Jak se snadno zbavit nadbytečných formátovacích znaků v MTextu (v AutoCADu nebo AutoCADu LT)?
Tip 494:VIPJak načíst (importovat) textový seznam souřadnic bodů X/Y/Z do AutoCADu LT nebo AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,546 sekund.