Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5521 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Vysunutí do souboru ploch

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2016
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vysunutí do souboru ploch
    Zasláno: 22.srp.2017 v 08:55
Dobrý den,

potřeboval bych poradit s příkazem "Vysunutí do".

Chtěl bych odebrat materiál pomocí příkazu "Vysunutí do" a jako parametr ukončení potřebuji označit soubor ploch, vytvořený příkazem "Přímková plocha"


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79428/2017-08-22_08h37_43.jpg



Nedaří se mi ale při označování parametru Do označit více než jednu z těchto ploch a následné vysunutí nemá zamýšlený tvar.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79428/2017-08-22_08h37_19.jpg



Neřešil už jste někdo podobný problém?

Děkuji.

AR
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 864
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 10:59
Co takhle?

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/22-8-2017_10-56-45.png

Zpět nahoru
AdamR Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2016
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 11:03
To jsem zkoušel, ale nepomohlo to.

Vyřešil jsem to nakonec tak, že místo parametru "do" jsem volil parametr "K dalšímu" a zde už se mi podařilo označit rovinu celou pomocí tlačítka "Ukončení".

Děkuji ale za odpověď.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11239:Fusion360: Vysunutí odsazené od náčrtové roviny.
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.