Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4498 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Problém s Vaultem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Syslopes Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Syslopes Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Problém s Vaultem
    Zasláno: 22.srp.2017 v 10:35
Dobrý den,

máme problém se zařazením souborů do Vaultu. Máme všechny práva, server jsme restartovali. Netušíme co s ním dělat. Pomohl by nám někdo prosím? Nebo je nutná návštěva technika od CADstudia?


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 56569/chyba_inventor_2.JPG


Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 110
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 11:11
Dobrý den.
Spíš než restartování serveru bych se podíval na provázanost souborů (odvozené součásti, náhrady) nebo na jednoznačnost názvů.
Mašek
Mašek
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 11:23
To vypadá na možné vyčerpání kapacity serveru SQL Express, kontaktujte prosím náš Helpdesk.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Syslopes Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Syslopes Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 22.srp.2017 v 11:29
provázanost souborů je normální. Používáme to tak roky a funguje to. Spíše mám také podezření na zaplnění serveru. 

Děkuji za odpovědi
Zpět nahoru
PeSu Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 15.led.2012
Lokalita: ČR (PA)
Používám:
AC, ACM, ACE, Inv
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace PeSu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 23.srp.2017 v 12:37
Dobrý den, na serveru si tedy zkontrolujte volné místo na disku a pomocí aplikace Autodesk Data Management Server Console zjistěte velikost databáze uložiště. Pro starší verze MS SQL Express bylo omezení 4GB  a pro novější verze 10GB.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 38719/ADMS_DatabaseSize.png

Zpět nahoru
Syslopes Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 29.dub.2014
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autodesk Inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 38
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Syslopes Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.srp.2017 v 08:07
Dobrý den,

je to přesně to co píšete. Již se to řeší s technickou podporou CADstudia, proběhne upgrade na 10GB.

Děkuji za pomoc
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 11201:Nejvyšší počet verzí ve Vaultu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.