Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6107 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Podpůrné soubory

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Podpůrné soubory
    Zasláno: 28.srp.2017 v 15:41
   Dobrý den,
už delší dobu mě obtěžuje přenos pracovního prostředí. Proto jsem začal řešit svojí složku všech nastavení, kterou snadno edituji nebo přenesu na jiné zařízení, zálohuji.

Momentálně řeším problém kdy např. nemohu načíst nastavení čar .ctb, nebo už. zkratky, které se nenačtou. Musím používat přesné názvy souboru, třeba acadlt.ctb nebo můžu mít nový název - více stylů? Opravdu nechápu proč když chci importovat nový .ctb styl tak mi to nedovolí ho importovat.

Zde je vidět můj strom supp. files.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79289/obrázek_3.png

Děkuji, AF.

Edit:
Tak .ctb jsem vyřešil, vkládal jsem to do špatného řádku. Kam bych tedy měl vložit ten .cuix a .pgp?


Upravil AlesF - 28.srp.2017 v 16:05
Zpět nahoru
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 157
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 15:03
Plotovací styly jsou uložené v adresáři
%APPDATA%\Autodesk\AutoCAD LT 2016\R22\csy\Plotters\Plot Styles
Stačí je tem jen nakopírovat

.cuix a . pgp soubory uživatele jsou v adresáři
%APPDATA%\Autodesk\AutoCAD LT 2016\R22\csy\Support

Vlastní klávesové zkratky a příkazy je dobré ukládat do soubouru custom.cuix nebo do úplně jiné, ne do acadlt.cuix.

Část stromu "AutoCAD LT 2016\R22" se liší podle verzie AutoCADu.

Šablony ale najdete v adresáři
%LOCALAPPDATA%\Autodesk\AutoCAD LT 2018\R24\csy\Template
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 15:16
No to je to co přesně nechci dělat, při upgradu, nebo změně přístroje což se teď na firmě stalo se může člověk zbláznit a správa těch složek taky není zrovna OK.

Všechno by mělo být možno vložit přes nastavení a základní princip každého moderního softwaru je nekopírovat x nastavení do x systémových složek.

Teď přidávám šrafy, mám šrafu 
*ROOF_2
90,0,0,1,.48296
60,0,0,.72444,.41826,.1294,-1.80244
30,.0647,.11207,.41826,.72444,.1294,-3.21666
30,1.03063,.11207,.41826,.72444,.1294,-3.21666
30,1.99656,.11207,.41826,.72444,.1294,-3.21666
0,.17678,.17678,.96593,.83652,.12941,-.83652
330,.30619,.17678,.83652,.48296,.1294,-3.21666
300,.41826,.11207,.48296,.83652,.1294,-1.80244
330,.30619,1.01329,.83652,.48296,.1294,-3.21666
300,.41826,.94859,.48296,.83652,.1294,-1.80244
0,.48296,0,.96593,.83652,.48296,-.48296

Dám si PATH a jakmile jí chci aplikovat tak spadne celý CAD :D Před reinstalací bylo vše normální a teď fakt nevím co s tím.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 15:52
Dobry den,
Nevim jak u LTcka, ale my to mame udelane tak, ze vsechny "customizace" mame ve slozce na separe disku (napr disk "Y"), v cestach v autocadu (Autocad architecture v nasem pripade) je vsechno "prepsano" a pa nastaveni uzivatelskeho prostredi na novem PC je na dva kliky...
Zasilam nahled slozky s podpurnimy soubory:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/CAD_2016.png



a dal snimek nastaveni cest v ACA:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1753/CAD_2016_-_support_file_search_path.png



pripomenu, ze poradi jednotlivych cest je dulezite... 

disk Y mame umisten na serveru a u prenosnych stanic je to bud jako zvlastni partition na HDD nebo virtualni disk (vizte prosim https://ss64.com/nt/subst.html)


JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 16:03
Takže na názvu souborů nezáleží pouze na pořadí v ACA? Jak vidím, tak na prvním místě máte support, proč to definujete když tam jsou stejně podsložky, které později také vkládáte každou zvlášť?

Podobnou zálohu chci také mít a rychle nastavit a na userprofile si každý sahá sám. A ani by mi nevadilo všechny defaultní šrafy a čáry, atd. vymazat aby byli definovány pouze touto zálohou.

Děkuji za pomoc.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 737
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.srp.2017 v 16:13
pozor, na nekterych nazvech zalezi... to ale neznamena, ze nemuzou byt umisteny jinde, a upraveny... 
Dalo by se rict, ze AutoCAD jedle odle poradi a co prvni najde, tak to pouzije... proto sozka support na zacatku.. .Tam mam hlavni CUIX soubory (a ostatni potrebne), PGP ,... autoCAD neprohlizi podslozky, tudiz je potreba kazdou slozku uvest v cestach -> z toho plyne i potreba systemove organizace souboru, kterou jsme vicemene prevzai od autocadu a drobne ji doplnili... a stale doplnujeme :)

JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9893:KRITICKÁ CHYBA: Unhandled Access Violation Reading XXXX Exception at YYYY
Tip 4329:Nastavení adresáře pro CTB nebo PC3 soubory do akuálního adresáře.
Tip 1802:Jak zpřístupnit síťové fonty pro AutoCAD?
Tip 9902:Nefungující příkaz MAPTRIM v AutoCADu Civil 3D 2015 CZ (Nelze inicializovat dialog).
Tip 9462:Chyba aeciibui57.arx - neznámý příkaz IINSERT.
Tip 6916:R14PSKit: Systém nemůže nalézt uvedenou cestu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,531 sekund.