Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4832 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Neviditelná přímková plocha

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AdamR Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2016
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Neviditelná přímková plocha
    Zasláno: 04.zář.2017 v 12:42
Dobrý den,

mám problém s viditelností přímkové plochy.

Vytvořím přímkovou plovhu klasicky tažením ze skizzy. Nezobrazí se mi ale v modelu a ve stromě se mi vloží jako neviditelná (šedá). V dialogu pravého talčítka myši je atribut viditelnost zaškrtlý. Když potom chci odebrat materiál vysunutím do, nelze do parametru do vybrat tuto plochu ani ve stromě, ani v modelovém okně.

Nevíte někdo, co s tím?

Díky.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.zář.2017 v 13:18
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
AdamR Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 22.srp.2017
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
AI 2016
Stav: Offline
Bodů: 6
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AdamR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 04.zář.2017 v 13:20
Aha,

super, díky. To bych netušil, že v tímto natavením omezím i možnost výběru v konstrukčním stromě. ShockedLOL
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 7799:Jak vymodelovat 3D hyperboloid?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.