Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4368 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

PTC Creo Parametric 2.0

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
OPR Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Creo Parametric 2.0
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: PTC Creo Parametric 2.0
    Zasláno: 05.zář.2017 v 13:55
Zdravím 

Prosím o radu. Potřebuji poradit a nasměrovat. Marně se snažím svépomocí přijít na to jak v Creu 2.0 do předdefinovaných šablon rámečků předvyplnit rohové razítko s logem společnosti. Poradil by prosím někdo jak edituji šablony nebo zda musím vytvořit nová razítka ( pokud ano, jak se to dělá)

8 roků jsem kreslil v Autocadu 2009 a ve 3D kreslení se učím sám a tápu. Tak pokud by někdo věděl a mohl bych ho poprosit o chvilku času, budu vděčný. 


Ondra
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 251
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2017 v 14:11
Upravíte nebo vytvoříte nový formát výkresu, přes Insert > Object vložíte logo v potřebné velikosti a uložíte. V Inventoru se to dělá podobně.
Zpět nahoru
OPR Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 21.srp.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Creo Parametric 2.0
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace OPR Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.zář.2017 v 14:26
Ahoj, děkuji za odpověď. Dle tvého postupu jsem normálně vložil soubor obrázku a funguje to. Děkuji za radu.

Jen mám problém s tím, že při vytvoření nového formátu mi to nenabídne úpravu rohového razítka. Jde pouze vytvořit nový formát s vložením nového předdefinovaného rohového razítka a bez provázanosti k názvu modelu, datu a dalším drobnostem, které by se mi v rámci zjednodušení procesu líbilo aby to umělo.


Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9977:Přehled podporovaných CAD formátů v Autodesk Simulation CFD 2015.
Tip 10297:Přehled podporovaných CAD formátů v Autodesk CFD 2016.
Tip 11011:Jak namapovat vlastnosti z načteného STEP souboru?
Tip 10302:Přehled CAD formátů podporovaných v Inventoru 2016 (import/export).
Tip 9777:Přehled CAD formátů podporovaných v Inventoru 2015 (import/export).
Tip 9397:CAD formáty podporované v Inventoru 2014 (import/export).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,359 sekund.