Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4494 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Inventor 2018 přestal pracovat, (stopped working)

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 314
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Inventor 2018 přestal pracovat, (stopped working)
    Zasláno: 05.zář.2017 v 21:04
Zdravím,

na domácím PC nejsem schopen otevřít jakýkoliv výkres (stávající ani nový/šablona). Inventor vždy zhavaruje a bez chybového hlášení se odporoučí viz. obr. (v tomto případě jsem se pokusil otevřít výkres z modelu). Modely a sestavy fungují bez problémů. Toto chování se projevilo ze dne na den....


Inventor 2018.1.1  win 10/64  win defender
pokusy:
-nainstalován nejnovější ovladač grafické karty whql
-opravná instalace Inventoru


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 428/Výstřižek_2017-09-05_21-03-03.PNG




Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2017 v 21:40
Zkuste prosím ještě Reset Inventoru (Reset Utility), ale je-li to omezené na výkresy, tipnul bych nějaký problém s grafikou (není to na počítači se dvěma grafikami?).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 314
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2017 v 22:49
Děkuji za reakci. Grafika je samostatná. Nicméně díky resetu jsem zjistil, že ostatní šablony (výchozí)
jsou v pořádku a dá se vytvořit nový výkres. Mám tedy nějak "nabořenou" svoji šablonu výkresu, neudělám s ní nový výkres a neotevřu výkresy, kde je použita. Přitom jsem ji dnes zkoušel na jiným PC a chová se standardně.



Upravil MILKA - 05.zář.2017 v 23:15
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 314
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.zář.2017 v 23:31
Tak jsem prohrabal zahraniční weby a nestačil se divit, kolik lidí má podobný/stejný problém. Po kompletním odinstalování updatů na bild 112 jede vše jak má....
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7133:VIPChyba: Program AutoCAD nebo AutoCAD LT přestal pracovat (příčiny)
Tip 9510:Chyba po spuštění Inventoru - Průzkumník Windows přestal pracovat.
Tip 6925:Chyba "AutoCAD stopped working" při tisku na HP Designjet.
Tip 8792:Chyba "Direct connect has stopped working" při importu do Showcase.
Tip 4798:VIPAutoCAD vám nepracuje po instalaci .NET Framework 2.0?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,487 sekund.