Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4359 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rada autodesk autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
marty269 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.úno.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marty269 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rada autodesk autocad
    Zasláno: 06.zář.2017 v 09:51
Dobrý den,

mám takový nejspíše hloupý dotaz. Učím se v autocadu sám a na práci co potřebuji dělat mně to stačí, ale dnes sem otevřel schéma, které jsem dělal a mám přes plán všemožně čáry, a když přibližuji/oddaluji projekt, tak se mně čáry všemožně přesouvají. Přikládám fotky, pro lepší představu. Jedná se o autodesk autocad 2015.


Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 67297/21460304_10212024046590480_725196867_o.jpg




Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 67297/21458509_10212024046510478_42436841_o.jpg Přihlaste se pro zobrazení plné verze - 67297/21441409_10212024046550479_1140513974_o.jpg





Děkuji

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16700
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 09:58
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
marty269 Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.úno.2016
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marty269 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 10:02
Super funguje to.

Díky moc za pomoc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6394:VIPSdílený souřadnicový systém AutoCAD-Revit (principy, postupy, tipy).
Tip 7009:AutoCAD 2010 hlásí SELECTSIMILAR jako neznámý příkaz.
Tip 8160:Proč dvě zároveň spuštěné aplikace Autodesk čerpají dvě licence?
Tip 8134:AutoCAD nečerpá síťovou licenci Building Design Suite.
Tip 9037:Šroubovice - kroucený dvoudrát v Inventoru.
Tip 302:Jak snadno získat nápovědu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,423 sekund.