Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2252 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revizní obláček

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revizní obláček
    Zasláno: 06.zář.2017 v 11:13
Dobrý den, rád bych se zeptal jak docílit toho aby mi revizní obláčky dělali větší obloučky. Pokud vyberu polygon tak to vypadá jako normální čára.

Děkuji.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 699
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 11:25
Dobry den,
po zadani prikazu pro revizni oblacek se podivejte do prikazoveho radku a tam uvidite dalsi volby (styl a nastaveni... myslim).... zkuste se prosim, s tim "pohrat"...
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
Machacek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD 2018LT + subscription
Stav: Offline
Bodů: 575
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Machacek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 11:32
Přesně tak, jak píše Splonk ... je tam i >délka oblouku< , kterou si nastavíte dle potřeby ...
Jiří Macháček

AutoCAD LT 2018
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Online
Bodů: 16558
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 11:34
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
AlesF Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 10.srp.2017
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD 2016 LT
Stav: Offline
Bodů: 16
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace AlesF Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.zář.2017 v 11:37
Děkuji, hledal jsem marně ve vlastnostech.

Už jsem našel i vyhledávání pro tipy =) předtím jsem procházel jen forum.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 1955:Jak změnit implicitní nastavení revizních obláčků?
Tip 88:AutoCAD nereaguje po příkazu Revizní obláček.
Tip 11602:Jak nastavit větší poloměr obloučků revizních obláčků?
Tip 2139:Jak v AutoCADu kreslit revizní obláčky?
Tip 11483:Kde mohu změnit barvu zobrazení revizních obláčků v Revitu?
Tip 2640:Nefunguje mi nástroj 'Revizní obláček' v AutoCADu LT.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.