Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4380 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Blikanie v ACAD 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
misomg Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Draftsight, Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misomg Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Blikanie v ACAD 2018
    Zasláno: 08.zář.2017 v 12:06
Zdravím,

vyskytol sa nám problém s ACAD 2018 LT. Pri zoome a posuve bliká kurzor a obraz. Robí to na viacerých počítačoch s odlišnou konfiguráciou, video ukáže viac.

Je nainštalovaná posledná aktualizácia 2018.1.1 a  aj ovládače.

Ak by sa niekto stretol s podobným problémom a mal riešenie, pomohlo by...


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2017 v 12:45
Z videa to není moc vidět. Ale jakou tam máte grafiku? Zkuste změnit nastavení v KONFIGGRAF, popř. změnit driver (poslední neznamená vždy nejlepší).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
misomg Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Draftsight, Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misomg Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2017 v 13:56
KONFIGGRAF nepomohol, to uz sme skusali. Grafiki s ktorymi sme to skusali ASUS GeForce GT610 1GB ,Nvidia Quadro K420 1GB DP, NVIDIA Quadro 600 1 GB...

Zpět nahoru
zdrk Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 03.kvě.2007
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
Začínám bojovat s AutoCad 2015 respektive BDS 2015
Stav: Offline
Bodů: 1719
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace zdrk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.zář.2017 v 18:47
Něco podobného mi před lety dělala myš - její ovladač. Přesný typ si již nepamatuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16645
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2017 v 09:32
Ještě zkuste nastavit SORTENTS na 0 - viz http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=3800
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
misomg Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 01.pro.2010
Lokalita: Slovensko
Používám:
Draftsight, Autocad
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace misomg Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2017 v 09:46
SORTENTS bez zmeny, ale vďaka všetkým za rady, skúsim preinštalovať ACAD alebo celý windows, snáď to pomôže.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11403:VIPNC Editor se simulací kódu i ve verzi 2018.
Tip 11496:Mohu v Inventoru 2017 načítat součásti a sestavy SolidWorks 2017?
Tip 11473:Chyba: Sorry, this pre-release product has expired.
Tip 11536:Kde stáhnout aktualizované knihovny ocelových profilů?
Tip 11657:Kde si mohu stáhnout 32bitový Object Enabler pro AutoCAD Civil 3D 2018?
Tip 11167:Problém AutoCADu ve Windows 10 Anniversary Update (klávesa F8).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.