Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4786 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ořez obdélníkem

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
davidecek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace davidecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ořez obdélníkem
    Zasláno: 11.zář.2017 v 11:15

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 79651/autocad.jpg


Zpět nahoru
davidecek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace davidecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 11:18
Koukam, ze muj text nekam zmizel, tak jeste 1x:


Dobry den, muzete mi, prosim, rici, jak oriznu a vymazu vse na vykrese mimo moje zajmove uzemi ? Je to tak, ze zhruba ctvrtinu chci na vykrese nechat a zbytek vymazat. A to samozrejme vse ve vsech vrstvach. Jak je videt na prilozenem obrazku, chtel bych vse, co je v levych trech obdelnicich smazat a nechat vse, co obsahuje obdelnik uplne vpravo.

Dekuji !
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 11:22
Např. pomocí pohledu v rozvržení nebo klasickým OŘEŽ.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
davidecek Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 11.zář.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
autocad2015
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace davidecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 11:23
no jo, ale jak ? jsem zacatecnik.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16463
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 12:39
Zde jsou obě metody - ta přes MPOHLED je podstatně jednodušší:
 
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11607:Ořez obdélníkem - oříznutí na výřez výkresu.
Tip 10011:Snazší ořezové rámečky v projektech Revitu.
Tip 10455:Jak v AutoCADu nakreslit obdélník zadaný středem?
Tip 6830:Změňte si obdélník na opravdový obdélník.
Tip 975:VIPNefungující (neznámý) příkaz MATCHPROP (KOPIEVLAST), OBDÉLNÍK, MTEXT nebo CUI.
Tip 3073:VIPNěkteré znaky textu se ve výkresovém pohledu zobrazí jako černé obdélníčky.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,125 sekund.