Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4439 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Změna kusovníku v Inventoru 2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
petrpl Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.kvě.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrpl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Změna kusovníku v Inventoru 2017
    Zasláno: 11.zář.2017 v 11:38
Zdravím,
od roku 2008 mám vytvořený kusovník, který vkládám do výkresů sestav. Ve všech verzích, poslední 2014, to dobře fungovalo, ale ve verzi 2017 se mi tento kusovník nedaří zapnout. Ve správci stylů jsou takto dva kusovníky, DIN jako původní a ten můj uživatelský. Původní DIN mohu editovat, to funguje, ale můj uživatelský je stále ignorován, editace se neprojevuje, protože se vůbec neobjeví.
Prosím o pomoc. Děkuji.
fk HVM Plasma Praha
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 444
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 12:13
Co šablona?
Aktualizoval jste ji, zkusil upravit?
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer
Zpět nahoru
Cheff Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 19.led.2006
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2)
Stav: Offline
Bodů: 880
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Cheff Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.zář.2017 v 16:39
1) Aby se změna projevila, musí být styl jak v knihovně stylů, tak v souboru. Pokud je na obou místech, tak jej teprve chce aktualizovat... (pokud chybí ve výkrese, doplnit jen něco se stejným názvem - Obdoba zde:)

Pokud jde o nové výkresy, je nutné aby tento kusovník byl v šabloně. (Zároveň musí být přiřazen v záložce "Výchozí styl objektu")
Zpět nahoru
petrpl Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 05.kvě.2015
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
inventor
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace petrpl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.zář.2017 v 13:31
Zdravím všechny a děkuji za pomoc.
 
V šabloně jsem měl všechno správně ale k nápravě došlo až když jsem nastavil "Výchozí styl objektu" a jako výchozí svůj uživatelský kusovník. Teď už to funguje. Děkuji moc.
fk
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8766:Jak změnit všechny buňky tabulky kusovníku na nestatické?
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11550:iLogic: Spuštění externího procesu s parametry


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.