Již 10.000+ CAD tipů.
Přes 118.000 registrovaných u nás, celkem 1.092.000 registrovaných (CZ+EN), přes 53.000 CAD/BIM bloků.
Vyzkoušejte nový přesný Inženýrský kalkulátor.
Kompletní příkazy AutoCADu a proměnné AutoCADu 2026.
Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

Fórum nenahrazuje technický support firmy ARKANCE (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.arkance-systems.cz
|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
petrpl ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.kvě.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: inventor Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() Zasláno: 11.zář.2017 v 11:38 |
Zdravím,
od roku 2008 mám vytvořený kusovník, který vkládám do výkresů sestav. Ve všech verzích, poslední 2014, to dobře fungovalo, ale ve verzi 2017 se mi tento kusovník nedaří zapnout. Ve správci stylů jsou takto dva kusovníky, DIN jako původní a ten můj uživatelský. Původní DIN mohu editovat, to funguje, ale můj uživatelský je stále ignorován, editace se neprojevuje, protože se vůbec neobjeví. Prosím o pomoc. Děkuji. fk HVM Plasma Praha
|
|
![]() |
|
Radek001 ![]() TOP uživatel ![]() Přihlášen: 10.dub.2007 Lokalita: ČR (JM) Používám: Inventor 2017 / Autocad 2017 Stav: Offline Bodů: 511 |
![]() |
Co šablona?Aktualizoval jste ji, zkusil upravit?
|
|
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer |
|
![]() |
|
Cheff ![]() CAD/BIM manager ![]() Přihlášen: 19.led.2006 Lokalita: Czech Republic Používám: Inv 2013 Pro (SP2 Upd6), AutoCAD 2013 (SP2) Stav: Offline Bodů: 971 |
![]() |
1) Aby se změna projevila, musí být styl jak v knihovně stylů, tak v souboru. Pokud je na obou místech, tak jej teprve chce aktualizovat... (pokud chybí ve výkrese, doplnit jen něco se stejným názvem - Obdoba zde:)
Pokud jde o nové výkresy, je nutné aby tento kusovník byl v šabloně. (Zároveň musí být přiřazen v záložce "Výchozí styl objektu") |
|
![]() |
|
petrpl ![]() Nováček ![]() Přihlášen: 05.kvě.2015 Lokalita: ČR (Pha) Používám: inventor Stav: Offline Bodů: 3 |
![]() |
Zdravím všechny a děkuji za pomoc.
V šabloně jsem měl všechno správně ale k nápravě došlo až když jsem nastavil "Výchozí styl objektu" a jako výchozí svůj uživatelský kusovník. Teď už to funguje. Děkuji moc. fk
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,297 sekund.