Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3705 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Rez oknom - rodina

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 102
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Rez oknom - rodina
    Zasláno: 18.zář.2017 v 08:26
Dobrý deň,
chcel by som sa spýtať na jeden problém, pri reze malého okna sa mi naskytol problém. Aj keď cez neho režem, nikdy mi nereže priamo cez polovicu okna ako to nastavujem, ale vždy ako keby vrchným rámom. Neviem kde je problém. Pri zväčšení okna viac ako 600mm už to ukazuje správne. Nestretli ste sa s týmto? Nemám nejak nastaviť v rovine jeho rezové vlastnosti???Confused
Diki
link na okno https://uloz.to/!gCEJYMvz6dIM/okno-jednokrydlove-rfa

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 47577/Okno1.JPG

Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3014
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2017 v 10:16
Tipnu si - rodina má definovanou úroveň parapetu (nebo jiné referenční roviny), do které se promítá půdorysné zobrazení, a výška této roviny je v projektu nad řeznou rovinou pohledu. Proto se to špatně zobrazuje. Až budu mít přístupný Revit, tak se na to mohu podívat.
Zpět nahoru
smileface Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 22.úno.2013
Lokalita: Slovakia
Používám:
AutoCAD, Revit, Dynamo
Stav: Offline
Bodů: 102
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace smileface Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2017 v 10:32
Ano má parapet, len už som kade čo ponastavoval a neviem ako sa ,,trafiť,, do toho správneho rezu. 
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3014
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.zář.2017 v 13:54
viz PM
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,204 sekund.