Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4851 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Záložky souborů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 76
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Záložky souborů
    Zasláno: 20.zář.2017 v 13:59
Dobrý den.
Najednou mi zmizelo zobrazení záložek spuštěných výkresů (souborů). Nevíte jak je znova zobrazit ?
Děkuji.
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD / ACA 2010/14/16
VIP
Stav: Offline
Bodů: 698
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.zář.2017 v 14:13
Zkuste prikaz _FILETAB (s podtrzitkem)
a pak _FILETABCLOSE ;-)
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
bravebruce Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 07.kvě.2012
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
AutoCAD LT 2014, CADKON 2017 TZB
Stav: Offline
Bodů: 76
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace bravebruce Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.zář.2017 v 15:56
Děkuji za radu. Ale AutoCAD na příkaz nereagoval, byť i dle mého zjištění je to správný příkaz. Nakonec stačilo vypnout a zapnout AutoCAD.  
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.zář.2017 v 16:33
Původně odeslal(a) bravebruce bravebruce napsal(a):

Dobrý den.
Najednou mi zmizelo zobrazení záložek spuštěných výkresů (souborů). Nevíte jak je znova zobrazit ?
Děkuji.

V některých verzích (určitě 2016) se toto děje při full screen (cleanscreen) modu.
...a jak píšete, vyřeší to restart aplikace.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9154:VIPPři přepnutí rozvržení přestane AutoCAD Civil 3D reagovat.
Tip 9760:Inventor - mizí záložka Vaultu.
Tip 4769:Záložky pro snadné vracení v historii výkresu.
Tip 4116:V zobrazení výkresu mi zmizely záložky Model a Rozvržení.
Tip 6565:Jak jednoduše eliminovat dlouhé trojúhelníky po okrajích trojúhelníkové sítě?
Tip 5391:Zobrazení záložek Model a Rozvržení.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.