Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4897 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ukazovateľ XYZ

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mikeborecek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 116
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ukazovateľ XYZ
    Zasláno: 21.zář.2017 v 12:50
Zdravím, rád by som sa informoval ohľadom ukazovateľa osí XYZ
v jednom rozvrhnutí ho mám viditeľný (vždy dole vľavo) a v inom nie. Ako dokážem zobraziť tento ukazovateľ?

A ešte jedna otázka ohľadom UCS, pri zadaní PLAN vybehnú 3 možnosti "Current ucs", "Ucs" a "World". Okrem strednej možnosti poznám všetky. Ako dokážem dať a pomenovať novú UCS?
Zpět nahoru
mikeborecek Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 10.říj.2008
Lokalita: Slovensko
Používám:
AutoCAD 2016, 3ds Max 2016
Stav: Offline
Bodů: 116
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mikeborecek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2017 v 13:00
práve som si všimol, že ukazovateľ osí sa nezobrazuje len v polygonálnom výreze v rozvržení.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1089
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.zář.2017 v 13:32
Buď v příkazovém řádku UCS/NAmed/Save
Nebo příkazem pro UCS manažer - UCSMAN. Tento je i dostupný v ribbonu, panel View, ale bývá defaultně skrytý, proto je třeba pravým tlačítkem zobrazit Panel Coordinates.
V tom UCS manažeru pak nový přidáte kliknutím pravým tlačítkem myši v poli s výpisem stávajících World,Previous
Pak je možná dobré zobrazit i panel View/Views kde, kde je takový tří-řádkový výpis..


Upravil johny - 21.zář.2017 v 13:37
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9256:VIPEditace a převod formátů 3D modelů (sítí).
Tip 2083:VIPSnadný import XYZ souřadnic z Excelu do AutoCADu.
Tip 2124:VIPJak změnit měřítko výkresu pouze v jedné ose (jen X, jen Y, jen Z)?
Tip 494:VIPJak načíst (importovat) textový seznam souřadnic bodů X/Y/Z do AutoCADu LT nebo AutoCADu?
Tip 11383:VIPJak získat souřadnice obráběcí cesty z CAM aplikace Inventor HSM v CSV nebo DXF?
Tip 7328:VIPImport dalších formátů mračen bodů (point clouds) do AutoCADu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.