Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 3728 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Stabilizace nastavení ACLT 2018

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr_K. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.čer.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
ACLT 2018
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr_K. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Stabilizace nastavení ACLT 2018
    Zasláno: 02.říj.2017 v 13:49
Dobrý den,
pořídil jsem nový 4K monitor a ACLT 2018 se začal chovat podivně. Nechce si zapamatovat nastaveni zobrazení panelů s jednotlivými ikonami. Na starém monitoru se to bez problému udrželo a na novém se vždy ikony v panelech poskládají doleva pod sebe, ve dvou či třech řádcích. Zkoušel jsem uzamknout polohu ale to nepomohlo. Je to docela otravné pokaždé si nastavovat monitor dle potřeby.
Jedná se mi o klasické zobrazení ikon, na nové záložky si nějak nemůžu zvyknout.
Nemá někdo nějakou radu?
Petr K.  
Petr_K.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2017 v 14:06
Doběhla v pořádku v původní instalace - nespouští se při spuštění AutoCADu "sekundární instalátor"? Rozumím správně že ribbon máte zcela vypnutý? Je ale doufám načtený - nebo jakou metodou máte zapnuté toolbary?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Petr_K. Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 30.čer.2011
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
ACLT 2018
Stav: Offline
Bodů: 21
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr_K. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.říj.2017 v 14:25
Instalace proběhla bez problému do konce. Sekundární instalátor je pro mě prozatím neznámý pojem, ale ACLT se spouští tak jako dříve. Ribon nevím jestli je vypnutý, ale přes pracovní prostory se do něj přepnu. A pak zase zpět. Nicméně jste mě navedl na uvedené pracovní prostory a tam se po vytvoření pracovního prostoru skladba monitoru zapíše a dá se vyvolat. Tak to je o krok pokrok. Ještě s tím zkusí zalaborovat.
P.K.
Petr_K.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8748:Jak v AutoCADu LT zapnout perspektivní 3D zobrazení?
Tip 11406:Jak v Revitu vytvořit vlastní typ prostoru?
Tip 3106:Jak změnit zkratky (aliasy) příkazů AutoCADu LT?
Tip 11403:VIPNC Editor se simulací kódu i ve verzi 2018.
Tip 11367:Při připojení externího souboru do AutoCADu je automaticky nastavená relativní cesta, lze změnit na plnou?
Tip 11167:Problém AutoCADu ve Windows 10 Anniversary Update (klávesa F8).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.