Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6682 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

fArea s volbou Auto

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: fArea s volbou Auto
    Zasláno: 05.říj.2017 v 15:31
Vylepšili jsme utilitu fArea pro rychlé dynamické popisky ploch, délek nebo jiných vlastností objektů - popisku lze nyní vytvořit z existujícího textu (velikost, barva, hladina), přehledněji specifikovat nový text, nebo použít volbu Auto, která popisku umístí doprostřed.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
ivokl Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 25.dub.2007
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace ivokl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 10:12
Dobrý den,
teď jsem se pokusil vyzkoušet novou funkci [Auto], ale pracuje mi pouze u uzavřených křivek. U otevřených křivek, kružnic a šraf vykazuje chyby - dělám něco špatně, nebo to není na ně upravené?
Ivo
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16691
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 11:02
Díky za odchycení, opraveno ve verzi 1.15
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9481:Dynamické zobrazení libovolné vlastnosti objektu jako pole.
Tip 4882:Automatická popiska plochy (výměry) obrysové křivky.
Tip 8504:Rodina na šikmé ploše.
Tip 11138:Náhodné havárie Navisworks při práci i v nečinnosti.
Tip 9140:Podstatné zvýšení kvality prezentace 3D modelu v Navisworks 2013.
Tip 9487:Jak vytvořit automatickou popisku ze sady vlastností?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.