Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6784 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Revit - Tabulka místností

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kubena Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 19.čvc.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2016
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kubena Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Revit - Tabulka místností
    Zasláno: 06.říj.2017 v 11:05
Do tabulky místností se mi neustále automaticky načítají materiály podlahy, stěn, podhledu. Ale potřebuji tyto materiály upravovat podle místnosti. Když materiál přepíši, tak po novém otevření se vrátí automaticky načtené materiály. Už jsem řešil podobný problém dříve, ale nejsem schopný nyní odstranit.
Předem děkuji za radu a pomoc.
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2977
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2017 v 12:30
Takhle se chovají nějaké aplikace, vlastnost Revitu to není. Co máte za Addiny nainstalované? Podobnou funkčnost má Roombook, ale ten zapisuje svoje tabulky do Excelu a je "na tlačítko", tzn tabulky se musí vygenerovat.
Zpět nahoru
Kubena Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 19.čvc.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2016
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kubena Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2017 v 14:05
Trochu jsem RoomBook podezříval, odinstaloval jsem a vyzkouším.
Děkuji
Zpět nahoru
marko10 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 25.lis.2011
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
REVIT
Stav: Offline
Bodů: 61
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace marko10 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.říj.2017 v 14:31
Dobrý den, Jaké aplikace máte naistalované nad standartní rámec instalace REVITu ? Mám stejný problém. Mám podezření na BIMTools a Poverpack. Po odstalování všech aplikací je vše vpořádku..
Zpět nahoru
Kubena Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 19.čvc.2008
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Revit 2016
Stav: Offline
Bodů: 20
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kubena Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2017 v 08:17
Dobrý den,
obě aplikace taky používám. Postupně odisntalovávám a čekám na výsledek. Zatím jsem zrušil Roombook a BIMTech a je klid. Ale spouštěč je pro mne zatím neznámý příkaz, takže uvidím. PowerPack nechávám jako poslední, protože jej docela dost používám.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4957:Tabulka místností před vytvořením místností v modelu.
Tip 5028:Revit zobrazuje ve výkazu místností objem "Nespočteno".
Tip 5487:VIPVýkaz prvků po místnostech (automatická inventarizace vybavení místností).
Tip 10710:Příkaz Vložit datový řádek není aktivní.
Tip 5322:Jak rozdělit tabulku oken/dveří podle podlaží?
Tip 5333:Jak vykázat plochy neuzavřených místností?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.