Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4843 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

náhrada komponenty

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: náhrada komponenty
    Zasláno: 09.říj.2017 v 13:25
Zdravím,
 
ve verzi Inventor 2018 se mi velmi často stává že pokud dám na záložce Sestavení/Produktivita/Uložit a vyměnit komponentu - tak mi to skončí touto hláškou a nic to neudělá.
 
Přitom v 2017 a starší se mi to nikdy nestalo.
Narazil jste někdo na toto?
Je to nějaké Autodesk "vylepšení" nebo dělám něco špatně??
 

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 55100/vymena_komponenty.JPG

Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 311
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2017 v 14:22
Když označíte díl v sestavě a přes pr. myšítko zvolíte komponenta-nahradit tak se chyba opakuje?
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2017 v 14:30
No v tomto případě to chodí jak má.
Jen přes tu Produktivitu to nechodí, takže musím být kvůli Autodesku neproduktivní CryBig smile a dělat to jak zmiňujete
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
MILKA Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager

Přihlášen: 09.bře.2005
Lokalita: ČR (HK)
Používám:
AIS 2017/WIN10
Stav: Offline
Bodů: 311
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace MILKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.říj.2017 v 14:47
Ono se to časem třeba spraví... Smile 
Milan Schwarz

TMW, a.s.

Dvůr Králové n/L
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16552
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 07:10
To je divné, nemáte tam i starší verzi? Ta funkce už by neměla být "bonusový materiál".
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 08:12
No mám ještě nainstalovanou i 2017
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
Martin Madaj Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 05.lis.2004
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
FDS 2016, Simulation Mechanical 2016, In-CAD 2016
Stav: Offline
Bodů: 285
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (2) Poděkování2   Citace Martin Madaj Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 10:39
Dobrý den,
chyba by měla být opravena v updatu 2018.1.2. Stáhnout můžete přes Autodesk Account nebo Autodesk Desktop App.

S pozdravem
Martin Madaj
M.M.
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 10:54
No tuto poslední aktualizaci jsem nainstalovanou neměl.
Po její instalaci se zdá že to funguje (aspoň tedy v sestavě co mi to naposled nešlo to už funguje)
Thumbs Up
 
Díky
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9726:Zjednodušení velké sestavy náhradou odvozenou sestavou.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.