Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4898 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

UZAMČENÍ DÍLU

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: UZAMČENÍ DÍLU
    Zasláno: 10.říj.2017 v 10:08
Mám nový projekt ale používám i  díly ze starého projektu, pomocí "cesty skupin" . Mám však obavu abych si ve starých dílech neudělal nějakou změnu. Nejde starší projekt zamknout proti uložení? nejlépe tak aby nešel uložit ale šel uložit jako kopie. 
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
Radek001 Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 10.dub.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
Inventor 2017 / Autocad 2017
Stav: Offline
Bodů: 439
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Radek001 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 10:17
Používáte Vault?
Radek Štěpánek
OTIS, mechanical engineer
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 10:19
Vault nepoužívám

Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
EuroTec Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 284
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace EuroTec Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 11:38
V novém projektu si díly ze starého namapujte jako knihovnu.
Milan Denk

EuroTec JKR
Zpět nahoru
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 155
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 12:34
Děkuji
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 12:36
No na toto je ten Vault dobrý.
Jsem sám ale Vault používám.
Jednak jako zálohu dat (databáze je na jiném PC) a také je dobrý pro kopie návrhů.
 
Nicméně mě napadá zda by prostě nešlo těm souborům " na prasáka" v Tento Počítač přes PTM/Vlastnosti nastavit atribut -Jen pro čtení
 
 
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru
horror Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér
Avatar

Přihlášen: 03.kvě.2010
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor 2018, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 24
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace horror Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 14:47
Jakožto jednočlenná skupina používáte vault basic, workgroup či vault proffesional?
Zpět nahoru
simunek Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 03.bře.2014
Lokalita: ČR (ÚL)
Používám:
Inventor 2018 Professional
Stav: Offline
Bodů: 278
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace simunek Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 10.říj.2017 v 15:49
Používám Vault Basic, pro mé "jednočlenné" potřeby stačí a je v ceně balíčku Product design collection. 
Pavel Šimůnek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9951:iLogic pravidlo - kontrola ručního přepsání iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,171 sekund.