Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 4838 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Ocelové přípoje

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Hanz10 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 19.kvě.2016
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Revit 2016, AutoCAD2015
Stav: Offline
Bodů: 17
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Hanz10 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Ocelové přípoje
    Zasláno: 10.říj.2017 v 20:01
Zdravim lidi,
kdyz v Revitu 2018 dělám ocelové přípoje, je to sice zdlouhavé to nastavování jednotlivého přípoje, ale dá se nějak ten nakonfigurovaný spoj uložit a následně ho použít při vytváření nového spoje ?

Jde mi o to, abych pokaždé nemusel celý spoj znovu a znovu dokola nastavovat (pokud se jedná o stejný spoj)

Děkuji za reakce :)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2017
Stav: Offline
Bodů: 2979
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 15:45
Taky by mne zajímalo, mám dojem že to je taková návnada, aby si jeden koupil Advance Steel...
Zpět nahoru
statecny Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Revit, AutoCAD Plant 3D, Navisworks
Stav: Offline
Bodů: 442
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace statecny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 11.říj.2017 v 20:27
Konfiguraci spoje nelze v aktuální verzi (2018) uložit. S tím jak se doplněk postupně vyvíjí a přebírá nastavení z Advance Steel (v něm konfiguraci spojů uložit lze), předpokládám, že to bude jen otázka času.
Václav Statečný

CAD Studio a.s.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11536:Kde stáhnout aktualizované knihovny ocelových profilů?
Tip 11416:Jak použít ČSN přípoje pro Revit 2018 Steel Connections?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.