Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6058 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ULOŽIT JAKO, ROVNOU I S VÝKRESEM

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Lukáš Záruba Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 02.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
inventor 2015
Stav: Offline
Bodů: 163
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Lukáš Záruba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ULOŽIT JAKO, ROVNOU I S VÝKRESEM
    Zasláno: 12.říj.2017 v 11:58
Je možné abych otevřel model nebo sestavu jako nový díl a uložil se mi rovnou i výkres, který by se navázal na nový díl. Možná že by to šlo třeba nějakým pravidlem ale v těch nejsem moc zběhlý.
Budu rád za radu i případně všelijaké postřehy.
Zpět nahoru
madep Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 01.pro.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Solid Edge 2D
Stav: Offline
Bodů: 26
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace madep Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 12.říj.2017 v 19:41
Pokud vím, tak to nejde. Použijte design assistenta a pokud máte Vault tak přes něho to jde taky. Načtete do něho výkres a automaticky se tam načtou všechny díly a sestavy, které výkres obsahuje. Potom to můžete přejmenovat a uložit kamkoliv a vše zůstane navázané a neztratí to reference.

Martin Depta
MORIS design s.r.o.
Zpět nahoru
Carodej2 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 16.bře.2011
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Inventor 2014
Stav: Offline
Bodů: 118
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Carodej2 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.říj.2017 v 07:01
Výkres: SPRÁVA - UPRAVIT - NAHRADIT REFERENCI MODELU

V Inventoru 2016 je tato funkce, kterou používám, pokud kopíruji díly/sestavy mimo Vault (ukládám jako). Uložím model, pak výkres a nahradím referenci modelu.
J. Bilavčík
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 483:Používáte AutoCAD ve smíšeném prostředí R14+A2000 nebo A2000i?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.