Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6432 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Řez spojovacího materiálu na výkrese

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Michal H. Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 29.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michal H. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Řez spojovacího materiálu na výkrese
    Zasláno: 13.říj.2017 v 09:55
U několika zákazníků jsme narazili v Inventoru na problém s díly Obsahového centra.
Jedná se konkrétně o to, že spojovák na výkrese je v řezu, ač je v Možnostech aplikace - Výkres - Řez normalizovanými součástmi nastaveno na Nikdy nebo Přizpůsobit se prohlížeči a stejně tak v nastavení konkrétního pohledu je Nikdy/Přizpůsobit...
Toto chování lze opravit u dílu z OC v Nastavení dokumentu - Modelování - Účastnit se řezů sestav a výkresů.

Na opravě pracujeme, tak aby nebylo nutné nastavovat chování řezu u každého souboru zvlášť.

Problém se vyskytl u zákazníků při přechodu ze starších verzí na verze 2017/2018.

Kdo z vás prosím tento problém zaznamenal?


Michal Havel

CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz

(technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 13.říj.2017 v 16:12
Zatím jsem si ničeho podobného nevšiml. To jako že se nastavení samo změní při převodu ze starších verzí?
Zpět nahoru
Michal H. Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 29.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Michal H. Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:19
S největší pravděpodobností se tak děje při migraci obsahové centra.
Michal Havel

CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz

(technická podpora - helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).
Tip 4719:Jak nezobrazit určitou součást či podsestavu v řezu?
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,531 sekund.