Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6917 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

nepublikuje se hladina- Autocad2017

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Mitry Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: nepublikuje se hladina- Autocad2017
    Zasláno: 15.říj.2017 v 08:38
Dobrý den,
prosím o radu. Mám hotový výkres a potřebuji publikovat do PDF 5 rozvržení. Když ale PDF následně otevřu, jedna z hladin se nezobrazí (je v každém rozvržení). Přitom aji při náhledu u publikování hladina je. Zmrazená ani vypnutá určitě není, to jsem kontroloval. Neví někdo co s tím?
Děkuji.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16653
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.říj.2017 v 09:14
Jsou ve výkresu xrefy? Používáte standardní _Publish (nebo Správce sady listů) a driver PDF to DWG.pc3 resp. AutoCAD PDF.pc3? Není to hladina Defpoints nebo hladina s nastaveným příznakem "Do not plot"? AutoCAD má aktuální aktualizace (alespoň SP1)?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Mitry Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 16.dub.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017
Stav: Offline
Bodů: 7
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mitry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.říj.2017 v 12:14
Máte pravdu, bylo tam nastaveno "do not plot". Problém vyřešen, díky za pomoc.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 3447:VIPJak vypnout uchopení objektů ležících v určité hladině?
Tip 1447:VIPJak se zbavit duplicitní hladiny ve výkresu (např. dvě hladiny "0")?
Tip 7243:VIPVytvoření filtru hladin řádkovým příkazem z menu nebo skriptu.
Tip 8952:VIPŘízení volby "Použít filtr hladin na panelu nástrojů Hladiny".
Tip 5656:VIPUživatelské přizpůsobení vzhledu rozvržení dialogu Správce hladin (nastálo).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.