Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 8429 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

LT Extensions - bez ikon

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jvackar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.úno.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jvackar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: LT Extensions - bez ikon
    Zasláno: 16.říj.2017 v 14:00
Dobrý den, nainstaloval jsem podle instrukcí Lt extensions. Nové funkce fungují, ale panely nástrojů se nezobrazují s ikonkami, ale pouze s otazníkem - u všech funkcí. Co s tím, kde je chyba? Děkuji
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76212/Clip754.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:21
Ikony panelu nástrojů jsou v DLL souboru, který musí být nalezitelný (v cestě support) a musí být pojmenovaný stejně jako načtený MNS soubor menu. Pokud byl LT Extension instalován automaticky, tak buď nemáte správně nastavené cesty v AutoCADu nebo jste menu přejmenovali.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jvackar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.úno.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jvackar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:33
Dobrý den, žádný soubor dll se do adresáře supportu nenainstaloval. Obdobně se sem nenainstaloval soubor reporter.exe, který má být spuštěn pro funkce výkazů délek, ploch, bloků a textů. Autocad hlásí: Aplikace reporter.exe nenalezena
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:41
DLL i EXE jsou ale součástí instalace - pravděpodobně tedy jejich nainstalování zabránil antivirus nebo jiný mechanismus. Zkuste aplikaci odinstalovat a nainstalovat znovu s vypnutým antivirem.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jvackar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.úno.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jvackar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:55
Deaktivace antiviru pomohla. Funkce fungují, ale ikonky se stále nezobrazují. Zde je výpis složky Support:
Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 76212/Clip756_2017-10-16_14-55-16.jpg


Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 14:57
Smažte onen soubor LText-cz.mnr - ted je vinou chybějícího DLL zkompilován chybně (a dokud se nezmění MNS nebo není vymazán, nezaktualizuje se).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jvackar Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 26.úno.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jvackar Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.říj.2017 v 15:01
Bezva, už je vše OK. Děkuji
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10530:Mohu editovat BIM projekty z Revit Extensions i v holém Revitu či LT?
Tip 3095:Jak zobrazit podrobnější přehled historie posledně otevřených výkresů?
Tip 7345:VIPPrázdný nebo poškozený dialog nastavení uchopování (osnap settings) v AutoCAD Architecture.
Tip 10991:Kde si mohu stáhnout doplněk Revit Extensions?
Tip 714:Odkud lze stáhnout Express Tools pro AutoCAD 2002?
Tip 11466:Bude můj procesor podporovat SSE4.2, vyžadované multimedia aplikacemi?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.