Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |
prochaska ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() Zasláno: 01.kvě.2006 v 13:15 |
Prosím o radu, pokusil jsem se importovat do Inventoru 10 jednoduchý výkres DWG a všechny spline křivky se zobrazily podivně pokroucené s oblouky místo ostrých rohů, jako by řídící body křivek byly správně ale ostatní parametry načtené chybně. Co s tím? Omlouvám se, jestli je to triviální otázka, ale dostanu se k Inventoru málokdy a nemám možnost to dlouho zkoušet. |
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
|
Vladimír Michl ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
Moderátor ![]() ![]() ARKANCE Přihlášen: 09.zář.2004 Lokalita: ČR (JČ) Používám: Implementujeme řešení Autodesk Stav: Offline Bodů: 21981 |
![]() |
Zkuste prosím:
http://www.cadforum.cz/cadforum/qaID.asp?tip=4994 |
|
![]() |
|
prochaska ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 04.kvě.2005 Lokalita: Czech Republic Stav: Offline Bodů: 81 |
![]() |
Děkuji za odpověď, bohužel vypnout spojení koncových bodů a interpolace=Autocad jsem zkoušel a nepomohlo to. Zajímavé je, že v preview se při tom křivky zobrazovaly správně.
|
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
|
![]() |
Tak jsem se zase dostal k Inventoru a vyzkoumal jsem kudy na to. Křivky musí být uloženy ve formátu dwg R9, pak se načtou dobře. Jsou-li ve formátu Autocad 2002 stanou se z nich hnusné patvary. Jiné formáty jsem nezkoušel. Pro mně to konkrétně znamená, že chci-li udělat v Inventoru pořádně nějaký text, musím si jej připravit v CorelDraw, NEkonvertovat(!) do křivek a rovnou exportovat ve formátu AutoCAD R9 se zaškrtnutím Export Text As Curves. |
|
Aleš Procháska
|
|
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,328 sekund.