Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5270 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Zjištění nejslabší komponenty v PC

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Zjištění nejslabší komponenty v PC
    Zasláno: 18.říj.2017 v 19:51
Dobrý den dá  se nějakým způsobem zjistit která komponenta HW brzdí inventor nejvic??? < id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
VIP
Stav: Offline
Bodů: 16662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 20:29
Úplně snadno to nejde, a v jednotlivých funkcích se důvody omezení mohou lišit. Ale dost zjistíte už ze Správce úloh - sledujte zejména zaplnění RAM a datový tok na disku (tam bývá nejčastější problém). Porovnání testů v Inventor benchmarku také může pomoci.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 20:36
Pořídil jsem si  notebook na práci ( https://www.czc.cz/dell-inspiron-15-gaming-7567-cerna_5/205172/produkt ) dělám tam složitější sestavy a generování mi trvá i 2 hodiny .Uvažuji o  zvýšení RAM na 32GB. Bude realné aby díky RAM a většímu a rychlejšímu HDD šlo vše o dost rychleji?< id="foxcub_translator_popup_win" style="visibility:;width:0px;height:0px;border:0;padding:0;">< id="foxcub_translator_popup_win" style="top: 17px; left: 123px; overflow: ; border: 0px; : ; : 999; display: block; visibility: ;" width="165" height="132">
Nebo jestli vám můžu zaslat soubor na vyzkoušení a abyste mi  řekl jak dlouho to jde na vašem PC a jaká jsou jeho HW parametry.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
VIP
Stav: Offline
Bodů: 16662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 18.říj.2017 v 20:48
Klidně pošlete (Pack-n-Go), v práci vyzkouším. Aktuální nároky na RAM a intenzitu práce s diskem zjistíte právě v tom Správci úloh.

Porovnejte si ale výkon s jinými stanicemi - viz benchmark:
http://www.inventorguru.cz/2016/02/jak-merit-vykon-cad-stanic-pro-inventor.html

Upravil Vladimír Michl - 18.říj.2017 v 20:56
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 3033:Jak zjistit v AutoCADu název počítače, na kterém běží?
Tip 9313:Co znamená červený otazník v kroužku ve stromu sestavy Inventoru?
Tip 6935:VIPMakro pro získání měřítka strojařského rámečku.
Tip 5248:VIPKontrola kolize nebo nebezpečné blízkosti potrubních řadů.
Tip 3758:VIPZjištění počtu vytištěných výkresů na HP DesignJet 1050/1055.
Tip 3757:VIPZjištění počtu vytištěných výkresů na HP DesignJet 450C.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,781 sekund.