Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 9449 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

ATMP

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Martin Haueisen Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.čvc.2008
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD 2012 Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Haueisen Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: ATMP
    Zasláno: 19.říj.2017 v 08:37
Dobrý den, autocad mi začal nekontrolovatelně vytvářet ve složce se soubory projektu záložní soubory začínající ATMP + další znaky s příponou dwg. Po několika hodinách práce jde i o desítky těchto souborů. Doplněny jsou i soubory začínající SAFE s příponou tmp. Navíc se mi několikrát stalo, že došlo ke smazání originál verze souboru a zůstala uložená jen záloha atmp. Neuvědomuji si, že bych měnil někde něco v nastavení cadu. Nevíte někdo co s tím?
Elias.Grodin
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 09:21
Zřejmě máte omezená uživatelská práva, zvlášť pokud je to v síťové složce.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Martin Haueisen Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 23.čvc.2008
Lokalita: ČR (KV)
Používám:
AutoCAD 2012 Civil 3D
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Martin Haueisen Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 10:24
Nejedná se o síťová data. Jsou to data na lokálním PC a lokálním hardisku. Pouze jsou data synchronizována do cloudu (Google disk). Ještě upřesním, že se jedná o WIN7 + AC2018, resp. CIVIL2018. Na domácím notebooku s WIN 10 se mi toto nedějě. Ještě jsem vypozoroval, že u některých originálních souborů dwg dojde po otevření v cadu k jejich odstranění ze složky, vytvoří se soubor ATMP a po zavření zůstávají soubory ATMP a objeví se zpět původní soubor dwg. Uživatelská práva mám nastaveny jako administrátor ...
Elias.Grodin
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 12:35
V minulosti se mi vícekrát stalo, že mi autocad havaroval, pokud jsem měl spuštěný Google Disk. Zkuste ho při práci vypnout a uvidíte, jestli je to tím.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 19.říj.2017 v 13:56
Pravděpodobně se popere zamykání souborů Google se zamykáním AutoCADu. Možná zvažte pro synchronizaci použít cloud A360.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 20.říj.2017 v 08:30
Presne tak... a i zatez site (neustali upload a download) asi taky neni moc "systemove"...
Nevim jak Google Drive, ale s Dropboxem i s OneDrive se mi osvedcil zpusob prace, ze si do slozky poskytovatele cloudovych sluzeb vyrobim symlink, original slozky tim padem, muzu mit kdekoliv jinde v PC... normalne pracuju... ukladam... a Cloudova aplikace "nepoznava" ze do slozky padaji/meni se soubory... tudiz nic nesyncuje... 
Po dokonceni prace akorat NESMIM zapomenout restartovat cloudovou aplikaci - tim se znovu inicializuje synchronizace a vsechny upravene/nove soubory se odeslou do cloudu.
To je, dalo by se rict, jedina nevyhoda... vyhody ale prevazuji a me to tak vyhovuje!
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.