Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 8344 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

A360 zrušení app

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
jendys115 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.srp.2013
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad 2011, Inventror 2013
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jendys115 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: A360 zrušení app
    Zasláno: 23.říj.2017 v 23:05
Dobrý den,
mohli by jste mi prosím poradit nějakou alternativu A360, která by měla i podobné funkce a disponovala by nějakým volným místem zdarma pro studenty?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 06:53
Z pohledu samotné funkce úložiště např. Google, Dropbox, OneDrive. Ale přímá náhrada CAD funkcí v A360 není. V A360 máte jako student zdarma 5GB CAD prostoru.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jendys115 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.srp.2013
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad 2011, Inventror 2013
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jendys115 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 08:11
A když použiji například google úložiště, je možné si danou sestavu otevřít například v telefonu, nebo mít podobné funkce jako je například rozpad sestavy v A360...?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 09:07
To právě ne - tyhle CAD funkce vám nabídne pouze A360. Proč vlastně hledáte alternativu? Kvůli kapacitě úložiště?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Boleslav Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.led.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
dříve Solidworks, teď Inventor
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boleslav Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 16:52
Proč potřebujete zrušit aplikaci A360? Mně právě vyhovuje proti Dropboxu a jiným že umí dobře zobrazovat CAD soubory, i ve 3D.
Zpět nahoru
jendys115 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.srp.2013
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad 2011, Inventror 2013
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jendys115 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 19:19
No protože aplikace A360 ukončila podporu a prostě tu složku co mám v tomto počítači již nemohu nějak online sdílet. Nevím jak to popsat, ale prostě u těch souborů se mi již nezobrazují ty zelené fajfky. Proto hledám alternativu, jestli to jde opravit, tak samozřejmě chci tuto aplikaci využívat nadále ..
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 21:10
Podpora byla ukončena pro staré verze aplikace "A360 Desktop", což je synchronizační nástroj ve Windows. Stačí ji aktualizovat. Samotná cloud aplikace A360 ve všech jejích podobách samozřejmě zůstává plně funkční a naopak se rychle rozvíjí.

Podrobně viz:
http://www.cadforum.cz/cadforum/pocitac-mi-hlasi-vyprseni-platnosti-aplikace-a360-desktop-proc-tip11440
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
jendys115 Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 26.srp.2013
Lokalita: ČR (OL)
Používám:
Autocad 2011, Inventror 2013
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace jendys115 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 24.říj.2017 v 21:58
Děkuji Vám moc za radu, moc mi pomohla :)
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 25.říj.2017 v 09:37
Původně odeslal(a) jendys115 jendys115 napsal(a):

Nevím jak to popsat, ale prostě u těch souborů se mi již nezobrazují ty zelené fajfky.
Ohledne "overlay " ikon... zkuste se podivat sem - sice je to navod pro Dropbox, ale myslim si, ze to funguje stejne i pro A360 a jakoukoliv dalsi podobnou alikaci, vyuzivjaici tento zpusob zobrazovani ikon...
... a zvlaste pak na kapitolu "Solution - 4"  - POZOR ale na upravu v registry - pouze na vlastni zodpovednost!
Vtiip je v tom, ze windows ma prideleno 15 "mist" pro takoveto ikony, a Vam se asi stalo, ze jine aplikace "vytlacili" A360 dal v poradi - prave toto lze v regisry upravit... ALE
1. Aplikace funguje i bez techto ikonek - lze kontrolovat v "recentu"
2. presunutim A360 d opopredi, musite odstrcit neco jineho - pak se Vam to tam nebude zobrazovat
3. reinstalace novejsi verze Vam zrejmne tuto funkci obnovila...?

JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10826:Jak řídit stahování a instalaci oprav v Autodesk Desktop App?
Tip 7611:VIPChyba tisku: Pokus o zrušení listu: Model
Tip 7973:VIPZrušení rezervace a víceuživatelské projekty v Inventoru.
Tip 7239:VIPNefungující Shift operace v Civil3D a Map3D?
Tip 11462:Přednastavení instalační složky v Autodesk Desktop App.
Tip 11209:Práce s CAD daty na Windows tabletu s využitím gest.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.