Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7083 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Přejmenování části souborů

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Přejmenování části souborů
    Zasláno: 29.říj.2017 v 08:33
Dobrý den mám  sestavu která se dá měnít přes parametry. Ale potřebuji dostat do názvu souboru číslo projektu které je vždy unikatní.  Vím že to jde změnit přes jednoduchou  app pomocí bataku ale pak mi to nenajde inventor  pri vyhledávání komponent pro sestavy a vykresy. Dokážete někdo poradit jakto  udělat aby človšk nemusel  stovky komponent prepisovat a pretrasovávat manualně???    
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 864
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.říj.2017 v 13:25
No to je docela problém. Elegantně to řeší Cad Studio Konfigurátor, kde je tohle všechno připravené. Ale  v iLogicu je to prakticky neřešitelné.
V podstatě je jediná možnost, využít DesignAssistant  a v něm to přejmenovat, nebo si napsat vlastní aplikaci na základě ApprenticeServer, která to udělá za vás. To je ale docela pokročilá programátořina.
 
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1238
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 29.říj.2017 v 13:45
Děkuji, Nakonec jsem to vymsell tak že přidám čílo zakázky jen za název souboru IDW sice to bude paskvil ale fungovat bude pro specifikavi.
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 110
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.říj.2017 v 14:40
Dobrý den.
Pokud Vám stačí doplnit číslo zakázky za název, nezkoušel jste použít příkaz Inventoru "Kopie modelu iLogic" (po spuštění Inventoru bez otevření souboru, "Nástroje" - > "iLogic")?
Tam zůstane provázanost souborů zachována a přípona či předpona se nastavuje také hromadně.

Mašek
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8635:Analýzy výkonu GIS serveru Autodesk Infrastructure Map Server.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,281 sekund.