Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7241 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Uložení výkresu (rodiny) do starší veze Revitu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Petr75 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 16.úno.2007
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD LT 2018, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 157
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Petr75 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Uložení výkresu (rodiny) do starší veze Revitu
    Zasláno: 02.lis.2017 v 11:15
Revit neumí přímo uložit projekt nebo rodinu do starší verze.
Jak nejlépe dostat novější verzi do starší s co nejmenší ztrátou? Neexistuje na to nějaký nástroj, který to udělá přímo bez exportu do jiného formátu a importu?
Momentálně předělávám věci, které jsem vytvořil ve verzi 2017 do verze 2016, protože předtím jsem netušil, že budu starší verzi potřebovat a nelze uložit přímo do starší verze, jako to umím např. AutoCAD.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 12:40
BIM objekty skutečně nelze uložit do starší verze. Jediná cesta je přes IFC.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3007
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 13:55
Když už lze měnit měřítko šrafy v Revitu, nezvažuje se zapojení něčeho na způsob ANYcad, jak je v Inventoru? Tam to taky nešlo dolů, a teď už to snad jde (ale do toho nevidím, tak jsem možná úplně mimo).
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8536:Jak nastavit druh pohledu pro náhled ukládaný s RFA rodinou?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 3990:Mohu z Revit výkresu extrahovat v něm použité rodiny?
Tip 8215:Dávkové uložení všech rodin z projektu do RFA souborů.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 11201:Nejvyšší počet verzí ve Vaultu.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.