Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5428 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

INV-Obsahové centrum-prenos

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: INV-Obsahové centrum-prenos
    Zasláno: 02.lis.2017 v 11:49
Pekný deň,
mám za sebou úspešné obdobie, padol mi HDD...Kúpil som nový SSD, musím všetko nanovo inštalovať. Na starom disku sa viem dostať ku dátam.
Otázka: Export a zálohu môjho obsahového centra som nerobil cca rok... Dajú sa zo starého disku preniesť príslušné súbory na nový tak, aby bola funkčnosť OC rovnaká ako pred poruchou?
dik

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 12:27
Dobrý deň, 

Ak ste mali v Inventore svoje užívateľské knižnice obsahového centra, tie by ste mali nájsť v zložke knižníc odkiaľ sa tieto knižnice načítali. Štandardne je východzia cesta ku knižniciam nasledovná: C:\ProgramData\Autodesk\Inventor 20XX\Content Center\Libraries

V tomto umiestnení by ste mali nájsť pôvodné používané knižnice vrátane užívateľských.
Tieto knižnice nakopírujete do novej cesty ktorú máte nastavenú v novej inštalácii AI.
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 12:56
Vďaka, priznám sa že som očakával takúto dobrú správu...Smile
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 13:41
Svoje OC knižnice sa mi podarilo zachrániť. To je základ. Tak mám ešte jednu neskromnú otázku...dalo by sa podobným spôsobom preniesť aj menu?
Tuším budem musieť ešte riešiť aj knižnicu kde sú nastavené štýly, materiály...ak ma pamäť neklame...
ďakujem
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Viktor Porubský Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 06.čvc.2015
Lokalita: Slovakia
Používám:
Inventor2018
Stav: Offline
Bodů: 39
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Viktor Porubský Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 14:04
Nastavenia aplikácie ako aj knižnice materiálov a vhľadov je potrebné ručne exportovať z prostredia Inventoru. Ak ste tak neurobili k týmto nastaveniam sa nedostanete.
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 02.lis.2017 v 14:15
Hm...materialy sa mi nejake podarilo najst, uvidime ci to dokazem naimportovat...
Styly snad budem vediet povytahovat z jestvujucich vykresov/template...
Sheet metalove styly mam expotrovane...

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
Jan Videcký Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 12.lis.2010
Lokalita: ČR (OS)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 62
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Jan Videcký Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2017 v 08:24
styly/design data jsou uložené v cestě
%PUBLICDOCUMENTS%\Autodesk\Inventor %RELEASE%\Design Data\

a ještě se vám budou hodit vygenerované SOC (matice,šrouby atd), a vložené do sestav, které jsou uloženy
%USERPROFILE%\Documents\Inventor\Content Center Files\R%RELEASE%\

pokud jste si nenastavil v Inventoru jinak.

Hezký den
Videcký Jan
Ing. Jan Videcký, senior konzultant
CAD Studio a.s.
Autodesk Platinum Partner – CAD/GIS řešení
www.cadstudio.cz   www.cadforum.cz   blog.cadstudio.cz



Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2017 v 08:33
Ano vsetko som ponachadzal, slape to ako pred havariou...
S vygenerovanymi prvkami samozrejme nie je problem, tie mam ulozene cemtralne na "svojom" mieste...
vdaka

Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 174
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2017 v 09:39
Pouze drobná poznámka, že vlastní tvořené knihovny, byť v jakémkoliv adresáři je žádoucí mít jako součást každodenní zálohy spolu s daty. Stejně jako šablony, vzorové soubory, makra atd.... Mám na mysli lokální pracovní stanici s nějakým šikovným zálohovacím/synchronizačním prográmkem, ne síťové terminály.
Několika úrovňové zálohy na i více místech považuji za stejně důležité jako pracovní um a výkon.
(Poztrácet data jsem také uměl a vím jak to bolííííí...)
Jan Binder
Zpět nahoru
Ľubomír Pápay Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: Slovensko
Používám:
AIS2009, AIS 2012
VIP
Stav: Offline
Bodů: 804
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ľubomír Pápay Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2017 v 12:19
Jasné, súhlasím...
Ja na noc pripájam externý HDD s automatickým zálohovaním...ale priznám sa že každý deň to nerobím...iba keď dokončím nejaký väčší celok...
Asi by som mal zmeniť svoje návyky...
Ľubomír Pápay

Inventor 2009,2012
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7593:Jak změnit materiál u součástí v Obsahovém centru?
Tip 7195:VIPPo přejmenování počítače mi přestalo fungovat Obsahové centrum.
Tip 7559:VIPPo aktualizaci OS se zpomalil přístup do Obsahového centra.
Tip 9979:VIPV modelu Inventor Publisheru mi chybí díly Obsahového centra.
Tip 7912:VIPPřepsaná hmotnost u normalizovaných součástí.
Tip 5105:VIPRychlá kontrola funkčnosti ADMS serveru.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,360 sekund.