Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7979 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

KEDIT → Připoj ?

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
neyto Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.čer.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017, ArchiCAD 19, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace neyto Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: KEDIT → Připoj ?
    Zasláno: 03.lis.2017 v 09:08
Zdravím.

Nakreslím dvě křivky a příkaz KEDIT mi vyhodí nabídku, vyberu Připoj. Vyberu 2 křivky, které jsou 2D a dotýkají se v jednom bodě, ale přesto se mi je nepodaří spojit. Netušíte, kde může být problém?
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16653
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 03.lis.2017 v 10:04
Je to přesné spojení? Není např. rozdíl ve 3D (zdvihu)? Zadáváte nějakou toleranci?
Oproti režimu KEDIT Násobně dává někdy příkaz SPOJ lepší výsledky.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
neyto Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 08.čer.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD 2017, ArchiCAD 19, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 10
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace neyto Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2017 v 10:15
Implicitně je výška i zdvih nastaveno na 0. Křivky vynesu, aplikuju příkaz FLATTEN a stejně nefunguje ani KEDIT/Připoj, ani SPOJ.
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1130
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2017 v 10:32
Pošlete vzorek. Buď sem, nebo na ulozot a sem link.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4541:Jak spojit nepřesně navazující čáry do jedné polyline?
Tip 3482:Jak se zbavit výzvy "Vybraný objekt není křivka. Chcete jej změnit na křivku? <A>"
Tip 6971:Jak odstranit obloukové úseky křivek?
Tip 3851:Kde v AutoCADu 2004 (a vyšších) najdu příkaz PLJOIN?
Tip 2695:Jak vytvořit eliptickou stěnu v Architectural Desktopu?
Tip 5672:Jak převést 3D křivku na 2D křivku?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,187 sekund.