Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 8760 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Jazykový balíček CZ pro Autocad

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Jazykový balíček CZ pro Autocad
    Zasláno: 05.lis.2017 v 09:32
Zdravím všechny s žádostí o radu, nemohu nainstalovat CZ (pak i GER) jazykový balíček pro Autocad 2016 (EN). Vhodný soubor 64bit jsem správně stáhl a spustil instalaci.
Ta proběhla nějak skrytě, neboť jsem nenašel žádnou ikonu či odkaz jak českou verzi spustit. Následně při opakování pokusu o instalaci instalační okno hlásí že autocad nebyl na PC nalezen! (S červenou škrtnutou značkou.)
Předpokládám chybku v nějakém ini či reg souboru.

Děkuji za pomoc
Jan Binder
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16653
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 11:37
A ten původní (anglický) vám funguje?

Zkuste spustit s těmito parametry:
"C:\Program Files\Autodesk\AutoCAD 2016\acad.exe" /product ACAD /language "cs-CZ"
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 11:48
děkuji za reakci, anglický (originál) běží OK, zadání cs parametru nepomohlo
Jan Binder
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16653
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 11:50
CZ pack tedy není nainstalován - instalační archiv je zřejmě narušený, zkuste jej prosím stáhnout znovu.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 16:24
Tak bohužel, stažení balíčku z účtu jsem provedl (managerem i do prohlížeče), ale bohužel, opět hláška že autocad není na PC!
Po reinstalaci netoužím, tak jedu stále v EN originálu.
Jan Binder
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16653
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 16:32
To je divné, bitová verze 32/64 i profesní verze (jde o holý AutoCAD?) language packu souhlasí?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 168
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 05.lis.2017 v 16:38
Vyřešeno !

Pomocí typu "Tip 8924", mám Acad Mechanical !
Jan Binder
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 7521:Chybějící jazykový balíček při otevření souboru v Civil3D 2011.
Tip 8701:Odkud lze stáhnout české lokalizace Autodesk produktů?
Tip 8924:Znáte příkaz AI_DOWNLOAD_LANGUAGE_PACKS?
Tip 9627:Neúspěšná instalace, chyba Result=1618.
Tip 7982:Jazyk operačního systému pro AutoCAD Map 3D 2012.
Tip 7914:Volba jazyka při instalaci AutoCADu 2012.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,265 sekund.