Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2379 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

R 18.2 instance

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 380
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: R 18.2 instance
    Zasláno: 06.lis.2017 v 09:33
Přeji příjemný den
U revitu R 18.2 jsem narazil na zatím jeden problém, o kterém si zatím nevím co si  mám myslet. Při přepínání parametru typu instance progam buď nereaguje vůbec a tlačítko použít jenom problikne a nic se nezmění (rodina má více parametru typu instance), nebo musím toto tlačíto použít (což u 17 nebylo nutné), aby se přepsaná hodnota změnila. V druhé variantě se pokus o přepsání musí opakovat i častěji. V prvním případě přepis je věcí náhody a někdy se stane, že se to povede. Zdá se mi rovněž, že R 18 víc zatěžuje procesor než 17, častěji se zapíná chlazení procesoru. Taky odezva 18 se mi zdá o něco pomalejší než u předchozí verze.
W.7
Neví někdo, zda je to jenom můj problém v instalaci, nebo je to ještě neulovená chybička v programu.
Děkuji
Jan Kosík
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3014
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2017 v 11:53
Schválně jsem si to zkusil, větší model, měním parametry u dveří, nezdá se mi žádné zpomalení proti 17 ani zašedlé parametry.

OS: Win10
Zpět nahoru
Marfry Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 14.čer.2012
Lokalita: ČR (ZL)
Používám:
Revit, AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 53
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Marfry Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 06.lis.2017 v 12:28
Dobrý den,
u 2018.2 jsem narazil na stejný problém s přepínánmím paramertrů instancí u do modelu vložených rodin ...

OS: Windows 7
Zpět nahoru
Kosík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
ACA 2017 + DT+, Revit 2017
Stav: Offline
Bodů: 380
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Kosík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 15.lis.2017 v 11:31
Přeji příjemný den
zdá se, že po poslední aktualizaci W7 problém zmizel. Byla to patrně věc opračního systému a né Revitu 18
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 5555:Jak převést barevný odstín CMYK na RGB?
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 355:Tabulka Excelu vložená do AutoCADu je oříznutá.
Tip 11099:Čísla buildů (sestavení) jednotlivých verzí Autodesk Vaultu.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,188 sekund.