Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5186 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

kopírování mezi výkresy

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
benuard Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Autocad 2010
Stav: Offline
Bodů: 9
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace benuard Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kopírování mezi výkresy
    Zasláno: 07.lis.2017 v 12:52
Dobrý den,
chtěl bych se zeptat, proč mi nefunguje kopírování mezi výkresy.
V jednom výkresu když dám kopírovat s referenčním bodem a vložit tak to funguje.
Když to ale chci vložit do jiného souboru tak mi to Vložit vůbec nenabízí - je to zašeděné.
děkuji
Jan Beneš
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2068
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2017 v 12:58
Dříve (2006-2009 ?) se nám to stávalo, když zdrojový výkres "prošel" přes vyšší verzi DWG (a to i když byl přeuložen do stejné verze, jako cílový soubor.
Nevím, jestli to bylo obecné, ale nám se to stávalo v civilu - a to přesto, že oba soubory byly vytvořeny BEZ civilovských funkcí (tedy jakoby jen v autocadu)

J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
VIP
Stav: Offline
Bodů: 16662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 07.lis.2017 v 13:02
To může být způsobené např. přítomností nestandardních DWG objektů. Zafunguje klasická klávesová zkratka Ctrl+V?
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 5076:V DWG souboru formátu 2000 uloženém z AutoCADu 2007 nefunguje Copy/Paste.
Tip 8043:VIPKopírování náčrtu na listu do jiného listu nebo jiného výkresu.
Tip 4877:VIPHromadné přenastavení jednotek ve všech DWG výkresech (nesprávné měřítko vkládání).
Tip 10979:Při kopírování potrubí se nekopíruje izolace.
Tip 10610:Jaká rizika hrozí při kopírování Civil objektů přes Schránku?
Tip 10764:VIPVault 2016: havárie funkce Kopírovat návrh ve w3wp.exe


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,156 sekund.