Diskuzní fórum, poradna
?CAD diskuze, rady, výměna zkušeností

|
Odpovědět ![]() |
archiv |
Autor | |||
Rostislav Říha ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
Přidat do seznamu známých
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() Zasláno: 04.kvě.2006 v 02:29 |
||
Byl bych rad, kdyby neco takoveho bylo, aby clovek vedel, zda upgradovat. Takze - muj atelier by potesilo, kdyby: (prosim, kdo to vite, napiste k jednotlivym bodum ano/ne, kdo mate dalsi, pridejte je sem...dekuji:)
...a takhle by se dalo pokracovat.
|
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
Peter Jirat ![]() Profil člena
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
||
Tohle je na maleho Glenlivet pro vás:-) ADT7 mam tu chvili a zjistuji, ze muj docela vykonny ntb je na hranici minima:-(
|
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
CAD/BIM manager ![]() ![]() Přihlášen: 04.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACAD ->2021, Revit ->2022 Stav: Offline Bodů: 3944 |
![]() |
||
Ale abych přispěl něčím pozitivním: stále trvá pád aplikace (nebo Exception in acbrwStatusBar.arx) při vypůjčené licenci a kliknutí na plochu hned po zavření adt.
![]() |
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
TOP uživatel ![]() Přihlášen: 03.říj.2004 Lokalita: ČR (Pha) Používám: ACA 2010 Stav: Offline Bodů: 1615 |
![]() |
||
|
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
doping ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2009 Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
||
Je to marný, je to marný, je to marný ! Autodesk potřebuje vydělávat prachy! Ne opačně! |
|||
Standa Kadlčík
|
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Mam za to, ze forum je konstruktivni nastroj a melo by se tak i pouzivat. Vzdychanim na tema "zli kapitaliste" se nic nevyresi, jen to kazi naladu. Pro uzivatele "doping" - pouzivate adt? setkal jste se s popisovanymi problemy? jak je resite? jak se jim vyhybate? setkal jste se s nejakymi dalsimi, v mem puvodnim prispevku nedokumentovanymi? Ze byste zkusil treba pro zmenu prispet konstruktivne:)
|
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Další dva: 38. Funguje už uchopení na průsečík dvou čárkovaných čar, které mají v místě, kde se protínají, při aktuálně nastaveném LTSCALE mezeru? (to, že je snad lze uchopit přes APPINT, mne NEZAJÍMÁ - čáry se protínají opravdu, nejen zdánlivě, tj. SPRÁVNÝ je úchop na průsečík) 39. Slice floorplates a xrefy - když podle "adt kuchařky" dělám hmotovou studii přes masselementy a jdu je pak (zase dle kuchařky) rozřezat na patra, jak ta patra zobrazím jako samostatné výkresy půdorysů, když ten AECslice ignoruje xrefy? |
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
40. Display Manager - Calculate Cut Plane - asi s tím neumíme pracovat, ale když dám calculate, tak přesto vidím v půdoryse i ty části spanning construct, co by měly být skryté pod rovinou řezu...kde vůbec poznám, odkud kam to nakonec řeže? ...proč mi to nabízí VÝBÉR elevation, od které to chci počítat, když by se ten výpočet měl logicky vázat na předem danou elevation, ve které construct je?...proč nejde nastavit u dané display konfigurace, aby se cut plane vždy dopočítával automaticky podle daného levelu?...k čemu vůbec celá ta věc je, když nikde nevidím, že by fungovala? - předpokládám, že hlupák jsem já a nějak fungovat to musí - popostrčte, prosím...
|
|||
Rostislav Říha
|
|||
![]() |
|||
doping ![]() Diskutér ![]() Přihlášen: 16.říj.2004 Lokalita: Czech Republic Používám: AutoCAD 2009 Stav: Offline Bodů: 24 |
![]() |
||
Omlouvám se za negativní příspěvěk, ale netušil jsem že takový příspěvek je nežádoucí. Já se nad některými problémy musím někdy pousmát. Odpovědi na otázky (neberu to jako výslech): - ADT používám (již několik let, před tím CADKON) - s popsanými problémy jsem se setkal (bohužel mnohokrát) - řeším je obcházením (skoro pokaždé jinak) - programově se jim nevyhýbám (skoro vždy si je uvědomím pozdě) - s jinými problémy jsem se setkal (řeším je v rámci možností programu v nejhorším přecházím do 2D)
|
|||
Standa Kadlčík
|
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Zdravím, ale testovat ADT7 nebudu. Při prvním pokusu o kontrolu 1.) a 2.) mi ADT7 mrší xrefy (pokud ho nechám vložit xref do 0,0,0 je vše v pořádku, pokud ho vložím ukázáním někam do výkresu, tak ho vloží s různými měřítky v osách x,y,z).
Čekám na SP1.
Beru zpět - zaškrtl jsem scale namísto bod vložení :-( Upravil Peter Jirat - 09.kvě.2006 v 11:07 |
|||
![]() |
|||
Odeslat soukromou zprávu
Najít příspěvky člena
Navštívit stránky člena
![]() |
||
Ad 14.) - pořád špatně
Ad 3.) - pořád špatně - po objrelupdate zas dobrý :-()()() - to mi klesla brada nadšením Upravil Peter Jirat - 10.kvě.2006 v 13:49 |
|||
![]() |
Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk
Odpovědět ![]() |
|
Přejít na fórum | Oprávnění fóra ![]() Nemůžete vytvářet nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete vymazávat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete upravovat vaše příspěvky v tomto fóru Nemůžete vytvářet ankety v tomto fóru Nemůžete hlasovat v anketách v tomto fóru |
Stránka byla vygenerována za 0,336 sekund.