Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5236 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

kopírování vlastnosti výřezu

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
klimaux Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 03.lis.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
AutoCAD
Stav: Offline
Bodů: 5
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace klimaux Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: kopírování vlastnosti výřezu
    Zasláno: 08.lis.2017 v 12:01
Zdravím,

jak prosím vás zkopírovat nastavené vlastnosti výřezu v jednom rozvržení 
na výřez v druhém rozvržení ?

Díky, Michal Klímek
Zpět nahoru
johny Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 24.led.2006
Lokalita: ČR (JM)
Používám:
AutoCAD Civil 3D 2016
Stav: Offline
Bodů: 1134
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace johny Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2017 v 12:39
Přes uložení stavu hladin. Normálně přes dialog hladin, nebo příkazem _LayerState

Dokonce koukám, že existuje i příkaz _layerStateSave ale už ne _LayerStateRestore!?


Upravil johny - 08.lis.2017 v 12:46
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
VIP
Stav: Offline
Bodů: 16662
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 08.lis.2017 v 13:23
Jaké vlastnosti potřebujete přenášet? Pokud hladiny, pak viz příspěvek johnyho. Pokud jiné vlastnosti, pak standardní KOPIEVLAST.
 
Jinak na obnovu stavu hladin je standardní _LAYERSTATE nebo _LAYER (interaktivně), nebo _-LAYER _State _Restore (dávkově).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8941:Nově vytvořený výřez zkopírováním existujícího je vždy vypnutý.
Tip 10979:Při kopírování potrubí se nekopíruje izolace.
Tip 6443:Volba měřítka výřezu v AutoCADu verze 2009.
Tip 7126:Nedokumentovaná volba příkazu VHLADINA.
Tip 5230:Kopírování/nastavení vlastností v Autodesk Vault.
Tip 6749:Hustota šrafur nezávislá na měřítku vykreslení.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,234 sekund.