Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 100 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoVyjadřovací portál od CAD Studia vyřídí desetitisíce žádostí ročně

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
GISfórum RSS Zobrazit panel
RSS roboti
RSS roboti

Přihlášen: 06.říj.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
twiGIS
Stav: Offline
Bodů: 0
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Vyjadřovací portál od CAD Studia vyřídí desetitisíce žádostí ročně
    Zasláno: 09.lis.2017 v 01:07
Od roku 2013 jsem nasadili a zprovoznili celkem dvanáct Vyjadřovacích portálů ve společnostech, které provozují inženýrské sítě. Řešení není vymezeno na konkrétní obor a proto se naše portály uplatňují v různých oblastech - vodovody a kanalizace, teplárenství  či veřejného osvětlení. Jména konkrétních provozovatelů využívajících Vyjadřovací portál od CAD Studia, jsou uvedena v předchozím článku.
Zásadním přínosem pro provozovatele a žadatele je kompletní elektronizace podání samotné žádosti. Právě díky elektronickému sběru žádosti, lze následně automaticky vyhodnotit, zda-li dochází ke střetu zájmového území žadatele a inženýrských sítí provozovatele. Na základě výsledku (ne)střetu se automaticky připraví podklady pro vydání vyjádření (vyhotovená žádost, vygenerovaná mapová situace, připravené DWG/DGN soubory pro elektronický výdej dat). Dle nastavení systém rozhodne, které z žádostí mají být odbaveny plně automaticky (žadatel obdrží vyjádření do deseti minut), a které budou ještě doplněny o specifické údaje.
Přes námi implementované Vyjadřovací portály jsou řešeny desetitisíce žádostí ročně z nichž dle  dlouhodobých statistik je 35% žádostí vyřízeno plně automaticky a pro zbylé žádosti byly automaticky vyhotoveny potřebné podklady.
V tomto objemu žádostí figurují i žádosti malých provozovatelů, kteří odbaví stovky nebo tisíce vyjádření ročně. Vyjadřovací portál od CAD Studia je unikátní právě v tom, že je možné jej z hlediska nákladů a náročnosti na implementaci a vlastní provoz  uplatnit i u řádově menších společností, než jsou velcí operátoři či správci s celorepublikovou působností.

Co je důležité zmínit na závěr, CAD Studio implementuje Vyjadřovací portály přímo u provozovatele, který má zájem na tom, aby se mu proces vydání vyjádření co nejvíce zautomatizoval a zrychlil. Vyjadřovací portál neprovádí jen sběr a distribuci žádostí, ale obslouží celý životní cyklus žádosti, včetně vytvoření všech podkladů pro referenta vyjadřování. To je v řadě případů (zejména těch složitějších, jako je vyjádření k projektové dokumentaci či možnosti napojení na inženýrské sítě) ten největší přínos a úspora času a redukce omylů.

Viz pokračování...

GISforum.cz - novinky, zajímavosti, zkušenosti a tipy ke GIS a CAFM aplikacím a řešením firmy CAD Studio
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 8912:VIPPo instalaci CAD aplikace vyskakuje okno s žádostí o připojení.
Tip 10241:Jak si vyžádat fyzická média nebo domácí licenci produktu Autodesk?
Tip 6465:Problém aktivace AutoCADu - vypisuje: chyba 312
Tip 8035:Váš produkt byl upgradován na sadu Autodesk Product Design Suite.
Tip 12060:Od jakého okamžiku se počítá 3letá bezplatná studentská licence? Od stažení nebo od aktivace?
Tip 12047:Co je nástroj Autodesk Inventory Advisor? Je bezpečný? (softwarový audit)


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,637 sekund.