Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 7110 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

APLČTI u LT

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
JKA Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 08.lis.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Autocad LT 2014
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace JKA Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: APLČTI u LT
    Zasláno: 09.lis.2017 v 12:59
Dobrý den,
jak prosím načtu CADstudio ImportUCS v AC 2014 LT, kde nejde příkaz APLČTI ? Potřebuji si přenášet USS z dwg do jiného. Děkuji za radu.
Zpět nahoru
Mantlík Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 01.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD/Map/Civil R10-> 2017
Stav: Offline
Bodů: 2068
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Mantlík Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2017 v 13:03
Jelikož to je LISP aplikace, tak tu do LT nenačtete nijak.
Jedině u nějakého kolegy, který má plný autocad nebo jinou profesní verzi na něm založenou
J. Mantlík

Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16660
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2017 v 13:10
AutoCAD LT nepodporuje aplikace takže nemá ani APLČTI. UCS lze přenést také ručně, ale je to dost komplikované. Dáme k tomu tip.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9481:Dynamické zobrazení libovolné vlastnosti objektu jako pole.
Tip 9794:Jak změnit u všech bloků příznak "Stejné měřítko"?
Tip 7915:Vyhledání šraf neudávajících plochu.
Tip 7794:Ekvidistanta pro více vybraných objektů najednou.
Tip 7753:Globální vypnutí/zapnutí masky MTextů.
Tip 7332:Jak nakreslit 3D křivku pomocí délky, azimutu a sklonu úseků?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,406 sekund.