Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 6783 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Otáčení, lišta

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rebeaud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.lis.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rebeaud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Otáčení, lišta
    Zasláno: 09.lis.2017 v 13:53
Dobrý den, 

ač začátečnická otázka chtěl bych se zeptat jak znovu nastavím lištu, která je pod "krychlí" pro otáčení kusu, abych nemusel používat zkratku F4. Při spuštění jsem jí měl, bohužel jsem jí asi smazal.
Další věc, jak si upravím lištu abych nemusel na zkosení, zaoblení atd najíždět na Úpravu ale abych to měl vše na jedné liště?

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 80761/1.jpg



Děkuji za rady.
Zpět nahoru
masa1 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 25.led.2006
Lokalita: ČR (PL)
Používám:
Inventor Profesional 2016
Stav: Offline
Bodů: 110
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace masa1 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2017 v 14:27
Dobrý den.
Navigační panel zapnete na ribbonu "Pohled" - "Uživatelské rozhraní" (značeno zeleně).
Rozbalení ikon dosáhnete tak, že u červeně označeného tlačítka rozbalíte seznam a nastavíte volbu "Postupně procházet všemi". Pak klikejte na to tlačítko, až se zobrazí požadovaný stav.

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 1047/Rozhrani.jpg


Mašek
Zpět nahoru
Navara Zobrazit panel
CAD Studio support
CAD Studio support
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 08.zář.2008
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 864
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Navara Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2017 v 14:30
Ta lišta se zobrazuje tady:

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/9-11-2017_14-25-12.png

 
 
To přepínání je vpravo na té šipičce
1) Rozbalit nabídku
2) Vybrat "Procházet vše"
3) a potom klepat tak dlouho, dokud to nebude ono :)

Připojené náhledyPřihlaste se pro zobrazení plné verze - 9996/9-11-2017_14-27-54.png

Zpět nahoru
rebeaud Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 09.lis.2017
Lokalita: ČR (MS)
Používám:
Inventor2017
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rebeaud Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 09.lis.2017 v 14:36
Mockrát Vám děkuji, už můžu zase v klidu dělat. Díky
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 9467:Automatické publikování schválených výkresů z Inventoru.
Tip 8631:Mluvící iLogic pravidlo pro kontrolu materiálu součásti Inventoru (výchozí materiál).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.