Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5257 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

dialog/přákaz. řádek

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 174
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: dialog/přákaz. řádek
    Zasláno: 14.lis.2017 v 09:37
Omlouvám se s ještě jedním začátečnickým dotazem:

Jak vrátím zadávání z příkaz. řádku zpět do dialogových oken. (Open, Save, Save as ......)
ACAD 2016.

Jedna zbytečná doplňková aplikace mi to pomíchala a nevrátila vše zpět.

Tedy jak vrátit originální soubory, které tyto dialogy zajišťují zpět?

Dříve/dávno jsem to v ACAD LT znal, dnes si to již nepamatuji

Děkuji
Jan Binder
Zpět nahoru
splonk Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 25.lis.2006
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD/ACA'10/14/16, RVT'17
VIP
Stav: Offline
Bodů: 738
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace splonk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.lis.2017 v 09:40
_FILEDIA nastavte na 1
JASponza

ACA 2010/14/16, AutoCAD 2010/14/16

(WinXP x86), Win7, 8.1, 10 x64,
Zpět nahoru
rys-kt4 Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen
Avatar

Přihlášen: 21.lis.2011
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
Inventor, PDSU 2016
Stav: Offline
Bodů: 174
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace rys-kt4 Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 14.lis.2017 v 09:41
ano, ano, již se mi i v paměti zablesklo, FILEDIA a CMDDIA na 1 !


Díky
Jan Binder
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 6648:VIPDávkové spuštění Převodníku hladin - vynucení standardů.
Tip 246:Nefungující dialogy příkazů, výběru souborů a příkaz PLOT.
Tip 2319:Proč jsou některé řádky v _EATTEDIT červené?
Tip 5706:Víceznakové příkazové zkratky (aliasy) - příkazový řádek v Inventoru.
Tip 8445:Jak zalomit delší kusovník na více sloupců?
Tip 4843:Proč se vkládání bloku dotazuje na atributy řádkově, bez dialogu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,140 sekund.