Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 5160 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Pomalost aktivace příkazu vazby!

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inv Professional 2017 Win10 na HP Z 400 K620
VIP
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Pomalost aktivace příkazu vazby!
    Zasláno: 16.lis.2017 v 08:44
Zničeho nic se mi výrazně zpomalilo spouštění příkazu pro vazbu. Od kliku na ikonu vazby (resp. od stisknutí jednoznakové zkratky příkazu na klávesnici) se příkaz spustí asi za 2 s. Dříve prakticky okamžitě. Šílená situace, jsem z toho nervozní jak pes a skoro nemůžu pracovat. 

Prosím, nějaký nápad?

Ivo
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2017 v 08:53
Máme už hlášené podobné symptomy u zákazníka po provedení update na Windows 10 Fall. Jestli je to na Win10, zkuste couvnout s aktualizacemi (nějak se s nimi Microsoftu v poslední době nedaří).
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inv Professional 2017 Win10 na HP Z 400 K620
VIP
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2017 v 10:51
Tak to opravdu bylo tím. Děkuji.
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru
janovskyjdk Zobrazit panel
Diskutér
Diskutér

Přihlášen: 16.lis.2007
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inventor Prof. 2015
Stav: Offline
Bodů: 71
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace janovskyjdk Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2017 v 11:40
Tak to se máte, že to můžete odinstalovat. Prodleva až 3 sekundy je šílená. 
Do toho jsem pomocí správce úloh zaznamenal, že když se sestava na několik vteřin zasekne, aktivuje se excel a "něco" počítá. To je taky od těch aktualizací, co nabouraly závity. 
A gigová síť normálně funkční mi s Inventorem jede řádově v kb, maximálně jednotkách Mb. Ale to možná brzdí pro změnu Eset.
Snad to bude v další aktualizaci opraveno... 
Zpět nahoru
IvoBe Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 11.čvc.2005
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
Inv Professional 2017 Win10 na HP Z 400 K620
VIP
Stav: Offline
Bodů: 253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace IvoBe Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 16.lis.2017 v 12:49
V síti to není, ani v ESETu (zkoušel jsem vypnout), není to ani vytížením disku (který mi asi 15 minut po zapnutí počítače jeden na 100% kvůli nějakým debilním službám (tam si ale ESET taky přisadí (když jede)).

Je to opravdu té poslední velké aktualizaci  na verzi 1709 (10.0.16299).
Ivo Bešťák
VIBROS s.r.o.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 4093:VIPTipy ke zvýšení výkonu Autodesk Inventoru.
Tip 10851:iLogic - jak ve výkresu zpracovat materiál a cestu součásti?
Tip 9476:Ukládání DWG kopie IDW výkresu pojmenované podle revize.
Tip 8717:Jak ve výkresu zobrazit těžiště podsestavy?
Tip 9341:Použití iLogic na rozklad jména IPT souboru a naplnění iVlastností.
Tip 4255:VIPPomalé otevírání dialogu PLOT.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,219 sekund.