Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy Arkance Systems [www.cadforum.cz]
CZ | SK | EN | DE
Přihlášení
či registrace
   právě nás čte: 6270 
RSS kanál - CAD tipy RSS tipy
RSS diskuze

Diskuze Diskuzní fórum, poradna

 

NápovědaCAD diskuze, rady, výměna zkušeností

 
CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit, Fusion 360, 3ds Max a s dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru. Nechcete se registrovat? Zeptejte se v naší Facebook poradně.
Fórum nenahrazuje technický support firmy Arkance Systems (CAD Studio) - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Téma uzavřenoPoruchy a odstávky zveřejňuje Severočeská teplárenská prostřednictví

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
GISfórum RSS Zobrazit panel
RSS roboti
RSS roboti

Přihlášen: 06.říj.2017
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
twiGIS
Stav: Offline
Bodů: 0
Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Poruchy a odstávky zveřejňuje Severočeská teplárenská prostřednictví
    Zasláno: 20.lis.2017 v 01:52
Společnost Severočeská teplárenská, a.s. informuje své zákazníky o aktuálních poruchách a pravidelných odstávkách prostřednictvím mapové aplikace vytvořené na míru od společnosti CAD Studio. Mapová aplikace je přímo napojena na provozovaný systém GIS, který je zdrojem pro zadávání aktuálních provozních informací. Po zadání poruchy či odstávky dispečerem do systému GIS se změna okamžitě projeví v mapové aplikaci, která je volně dostupná na stránkách společnosti.
Při výběru události v mapě se uživateli zobrazí detailní informace (předpokládané datum ukončení, krátký popis události) o poruše či plánované odstávce. Mimo tyto informace je součástí mapového okna grafické zobrazení průběhu provozovaných sítí společností Severočeská teplárenská. Uživatel má také k dispozici fulltextové vyhledání adresy pro rychlou lokalizaci svého odběrného místa.
„Mapová aplikace vznikla proto, že jsme chtěli jedním úkonem dostat informace na více míst. To znamená evidovanou poruchu nebo odstávku dostat do GISu kvůli budoucím analýzám a zároveň na webové stránky, kvůli informovanosti odběratelů. Zároveň jsme požadovali aktuální znázornění průběhu provozovaných sítí, tzn. že jakákoli změna trasy provedená v GISu se okamžitě projeví v mapové aplikaci. CAD Studio vytvořilo perfektní nástroj, který všechny požadavky splnil.“ Dodává Ing. Tomáš Tvrdík, který má ve společnosti na starost správu majetku a GIS.

Společně s Vyjadřovacím portálem, který byl ve společnosti implementován za účelem elektronizace a automatizace procesu vyřizování žádostí o vyjádření k existenci sítí, je mapová aplikace poruch a odstávek dalším prostředkem, díky kterému má občan možnost dostat se jednoduše a rychle k požadovaným informacím.

Viz pokračování...

GISforum.cz - novinky, zajímavosti, zkušenosti a tipy ke GIS a CAFM aplikacím a řešením firmy CAD Studio
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2484:Chyba 22:10 na panelu plotru DesignJet 500.
Tip 8275:Jak zabránit zaschnutí inkoustu v plotru HP Designjet?
Tip 11747:Nastavení barev pro barvoslepé v CAD aplikacích.
Tip 8786:VIPChyba 1606 při síťové instalaci prostřednictvím GPO nebo SMS - řešení.
Tip 2515:Jak povolit funkci Redline v MapGuide vieweru?
Tip 1625:Mohu použít DesignJet 10ps nebo 20ps pro tisk z AutoCADu?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,807 sekund.