Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2236 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

export do nwc- problém s jednotkama

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
KačkaAdamova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KačkaAdamova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: export do nwc- problém s jednotkama
    Zasláno: 21.lis.2017 v 10:08
Dobrý den,
Mám problém s nahráním souboru do aplikace navisworks. Exportuji nwc z revitu a nahraji na navisu. Do navisu se mi exportovaný soubor nahraje v palcích. V nastavení nic o palcích nemám. Mohu poprosit o radu, kde by mohla být chyba?

Děkuji
Zpět nahoru
Peter Jirat Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 04.říj.2004
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
ACAD ->2017, Revit ->2018
Stav: Offline
Bodů: 3014
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Peter Jirat Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2017 v 12:58
Verze Revit a Navis?
Jinak v NW > Options > Interface > Display Units máte metry?
Zkuste si do NW přímo načíst Revit model, zda se bude zobrazovat správně.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2017 v 13:02
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
KačkaAdamova Zobrazit panel
Nováček
Nováček

Přihlášen: 07.lis.2009
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2010
Stav: Offline
Bodů: 4
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace KačkaAdamova Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 21.lis.2017 v 13:49
verze revit 2018, verze navis 2017, proto můžu jít jen přes export. Ale momentálně je problém úplně u všech nwc a nwd.
Ano display units mám v metrech.
Pokud přendám units and transport na metry tak pokud měřím vzdálenost s načtenými ,,feet" tak mám správnou vzdálenoust v metrech, pokud to změním na metry, vzdálenost neodpovídá a z 4m stěny se stane centimetrová.
Díky
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 9475:Nesprávné jednotky v importovaném modelu z Revitu.
Tip 8143:Revit chyba: Čára je příliš krátká
Tip 8224:Integrace cizích CAD dat do Autodesk Navisworks.
Tip 8712:Export NWC souboru - Can’t open file for writing
Tip 10309:Jak z AutoCADu exportovat soubor Navisworks?
Tip 8681:V Revitu mi chybí pás karet s funkcemi pro Navisworks.


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,203 sekund.