Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2245 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

Neznámý příkaz

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
mark Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 18.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Mechanical AutoCAD 2016, Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 150
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mark Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: Neznámý příkaz
    Zasláno: 27.lis.2017 v 07:05
Dobrý den.
Mám dotaz.
Po nové přeinstalaci Autocadu 2006 došlo k tomu, že při volání příkazu KNIHOVNA Autocad hlásí "neznámý příkaz". Nefunguje volání přes ikonu, příkazový řádek ani z rolovací lišty. Máme na síti svou knihovnu, kterou napojujeme na příkaz KNIHOVNA v Cadu. Dá se s tím něco dělat?
Dík za případné rady.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.lis.2017 v 09:19
Protože žádný příkaz KNIHOVNA v AutoCADu neexistuje, šlo pravděpodobně o nějaký vámi definovaný alias nebo nadstavbovou aplikaci. Tu by tak bylo potřeba doinstalovat.
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
mark Zobrazit panel
Zasloužilý člen
Zasloužilý člen

Přihlášen: 18.říj.2004
Lokalita: Czech Republic
Používám:
Mechanical AutoCAD 2016, Inventor 2016
Stav: Offline
Bodů: 150
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace mark Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.lis.2017 v 12:45
Napsal jsem to špatně Knihovna je název příkaz je _AMLIBRARY. Ale problémů je víc. Tak se vše bude řešit přeinstalací celého počítače. Díky za odpověď.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 975:VIPNefungující (neznámý) příkaz MATCHPROP (KOPIEVLAST), OBDÉLNÍK, MTEXT nebo CUI.
Tip 6796:VIPObnovení chybějících příkazů AutoCADu v ADT/Architecture.
Tip 7538:Civil mi hlásí MAPDWFOPTIONS jako Neznámý příkaz.
Tip 1763:AutoCAD hlásí ai_molc jako neznámý příkaz.
Tip 5045:VIPDialog příkazu Správce hladin nefunguje - skončí na Fatal Error.
Tip 946:VIPNefunguje mi příkaz OBRÁZEK (_IMAGE). Hlásí "neznámý příkaz". Jaké jsou možné příčiny?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,141 sekund.