Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2273 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

el. schémata

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Boinu Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 27.lis.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017, elektro
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boinu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: el. schémata
    Zasláno: 27.lis.2017 v 12:38
Dobrý den, nevíte někdo o videu na netu jak kreslit v autoCAD elektro 2017 nové schématické značky?
Ahoj Boinu.
Zpět nahoru
Vladimír Michl Zobrazit panel
Moderátor
Moderátor
Avatar
CAD Studio a.s.

Přihlášen: 09.zář.2004
Lokalita: ČR (JČ)
Používám:
Dodáváme produkty Autodesk
Stav: Offline
Bodů: 16702
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Vladimír Michl Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 27.lis.2017 v 12:46
Vladimír Michl (moderátor)
CAD Studio a.s. - www.cadstudio.cz
(podporu najdete na helpdesk.cadstudio.cz)
Zpět nahoru
Kotlaba Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel

Přihlášen: 06.říj.2004
Lokalita: ČR (SČ)
Používám:
už žádné
Stav: Offline
Bodů: 343
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace Kotlaba Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.lis.2017 v 09:42
Co chceš kreslit? Na kreslení elektro schemat jsou IMHO jiné programy.
Zpět nahoru
Boinu Zobrazit panel
Nováček
Nováček
Avatar

Přihlášen: 27.lis.2017
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCAD2017, elektro
Stav: Offline
Bodů: 3
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Boinu Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2017 v 14:10
ahoj, chtěl bych si nakreslit el. značky které nejsou v knihovně, třeba jistič,..., které bych pak mohl vložit do dokumentace. podobně jako třeba v E-planu. napadlo mě třeba je nakreslit v ProfiCADU a pak je převést do DWG a jen je kopírovat, ale nejsem si jist, jestli se tam dá vložit jako originální, kvůli propojení s kabeláží.
Ahoj Boinu.
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 2647:VIPJak přidat nové téma do seznamu schemat vzhledu www stránek pro funkci Publikuj na web?
Tip 6191:Barevné schéma pro uživatele Inventoru s vadou zraku.
Tip 8488:VIPAutomatické generování čísla komponenty ve schematu AutoCADu P&ID.
Tip 6010:VIPJak změnit obrázek odrážený na lesklých plochách v Inventoru?
Tip 5746:VIPZměna odstínu barvy zobrazení prvků v prostředí Inventoru.
Tip 9753:Jak přepnout tmavé rozhraní AutoCADu 2015 na světlé?


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,172 sekund.