Diskuzní fórum a databáze tipů a utilit pro AutoCAD, Inventor, Revit a další produkty Autodesk - od firmy CAD Studio [www.cadforum.cz]
Česky Slovensky English Deutsch
Přihlášení:
▶ Registrace

 právě čte: 2335 
RSS tipy RSS kanál - CAD tipy
RSS diskuze RSS kanál - CAD diskuze

Diskuze Diskuzní fórum

NápovědaCAD diskuze

CAD Fórum - Homepage Veřejné diskuzní fórum k CAD aplikacím - ptejte se na libovolné otázky týkající se oboru CAx, podělte se o vaše znalosti a zkušenosti s programy AutoCAD, Inventor, Revit a dalšími CAD aplikacemi. Zaregistrujte se nebo se přihlašte a zašlete váš příspěvek do odpovídajícího fóra. Viz další informace o CAD Fóru.
Fórum nenahrazuje technický support firmy CAD Studio - přímá podpora pro zákazníky funguje na helpdesk.cadstudio.cz
  FAQ FAQ  Prohledat fórum   Události   Registrovat Registrovat  Přihlásit Přihlásit

rozvin AutoCAD či Fusion

 Odpovědět Odpovědět archiv
Autor
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 158
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Téma: rozvin AutoCAD či Fusion
    Zasláno: 28.lis.2017 v 08:04
Zravím,
potřeboval bych help, buď navést, jak ve FUSION udělat rozvin "3d tělesa z AutoCADu" jestli to teda jde...
Hrabal jsem se v tom, ale podle všeho by se to muselo vymodelovat znovu ve Fusion, při požadavku na rozvin mě nedovolí vybrat ten převedený prvek, když črtnu něco nového, tak rozvin udělá.
 
A nebo někoho, kdo by byl té dobroty a ty 3+3 oříznuté válcové plochy rozvinul.
 
Děkuji mnohokrát, ať tak či tak :-)
 
Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.lis.2017 v 09:41
DWG otevrit v AutoCADu a pak  export do IGES  a pak jde vše v pohodě v inventoru  a fusionu

Připojené souboryiptuploads/10604/1.ipt
 
Připojené souboryiptuploads/10604/2.ipt
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 158
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.lis.2017 v 10:28
Díky, ale asi něco dělám blbě....
Do Fusion to dostanu, ale nepustí mě to udělat rozvin - ta tomto "no fusion bodies".
Nějak to neklape ... jak jsem si myslel :-)
Ondřej
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
maiklss Zobrazit panel
TOP uživatel
TOP uživatel
Avatar

Přihlášen: 08.říj.2008
Lokalita: ČR (VY)
Používám:
Inventor
Stav: Offline
Bodů: 1253
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (1) Poděkování1   Citace maiklss Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.lis.2017 v 10:35
Mrknu na to klidně odpoledne,pokud se neobjeví jiný řešitel. Problém je asi v tom že tam nelze dělat rozvin tělesa pokud je víc objemů:)
Když můžu pomůžu:)
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 158
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 28.lis.2017 v 10:47
I když z toho udělám 3 (6 těles) samostatných bodies, tak mě nepustí na ten rozvin.
Tváří se to jako Sculpt a vůbec nenabízí možnost rozvinu....
 
díky
 
EDIT
 
Tak už jsem dostal bodies do plech. kompomentu, ale rozvin mě nepustí - nedokáže vybrat "stationary face" ..... A to už jsem mu i dodělal rovný konec :-(
 


Upravil Ondřej Urban - 28.lis.2017 v 13:10
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru
Ondřej Urban Zobrazit panel
CAD/BIM manager
CAD/BIM manager
Avatar

Přihlášen: 06.úno.2007
Lokalita: ČR (Pha)
Používám:
AutoCad Architecture 2015, AutoCad 2015
Stav: Offline
Bodů: 158
Možnosti příspěvku Možnosti příspěvku   Poděkování (0) Poděkování0   Citace Ondřej Urban Citace  OdpovědětOdpověď Přímý odkaz na tuto zprávu Zasláno: 30.lis.2017 v 08:57
nedaří se .... :-(
 
někdo další nápad ?
 
děkuji
Ondřej Kurkan Urban
PERI, spol. s r.o.
http://www.peri.cz

WIN 7/64, Xeon 2,8GHz,16GB, Quadro 4000,2x24"
ACA 2015
Zpět nahoru

Pro technickou podporu CAD
kontaktujte Helpdesk

Příbuzné CAD tipy:
Tip 11554:Jak nastavit K-Faktor a další parametry rozvinu plechu ve Fusion 360?
Tip 11717:Jak exportovat rozvin plechu ve Fusion 360?
Tip 10914:Jak promítnout rozvin do náčrtu.
Tip 8304:Jak v Inventoru rozvinout plechová tělesa z jiných CAD aplikací?
Tip 10273:Chyba instalace či aktualizace Fusion 360 (locked).
Tip 7276:VIPPísma s můstky pro vypalování a vyřezávání textů (laser font).


 Odpovědět Odpovědět

Přejít na fórum Oprávnění fóra Zobrazit panel



Stránka byla vygenerována za 0,250 sekund.